Gültekin'den Ramazan-ı Şerif Mesajı

Gültekin'den Ramazan-ı Şerif Mesajı
Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, bugün başlayacak olan Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rize’nin Ardeşen İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Ramazan Ayının başlangıcı dolayısıyla yayımladığı mesajda  tüm hemşehrileri ile Müslüman Aleminin Ramazan Ayını tebrik ederek, Müslümanların en çok barışa, sevgiye ve yardımlaşmaya ihtiyaç duyduğu bu günlerde Ramazan ayının ülkemizde ve İslam âleminde bu ayın ruhuna uygun bir şekilde geçmesi için hep birlikte duada bulunduklarını kaydetti.

Mesajında Ramazan’ın; sevgi, kardeşlik ve dayanışmanın adı olduğu görüşüne yer veren Gültekin, “Ramazan ayının ülkemizde ve İslam âleminde bu ayın ruhuna uygun bir şekilde geçmesi için hep birlikte dua ediyoruz. Peygamber efendimizin buyurduğu gibi  ‘Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş’ olmasını diliyoruz. 

Müslümanların en çok barışa, sevgiye ve yardımlaşmaya ihtiyaç duyduğu bu günlerde, mazlumların üzerine çökmüş kara bulutların kalkması, İslam ümmetinin içinde bulunduğu kan ve gözyaşından kurtulması için Rabbimizden niyaz ediyoruz. “ dedi.

Gültekin mesajının sonunda ise “Ramazan-ı şerifin birlik ve beraberliğimize, sevgi ve kardeşliğimizin pekişmesine, hoşgörü ve bağışlamada yarışmamıza, sosyal yardımlaşma ve dayanışmada örnek olmamıza, ailemiz ve sevdiklerimizle sağlık, afiyet, bereket ve mağfiret dolu bir ay olmasını dileğiyle herkesin Ramazan-ı şerifini candan kutlarım.” İfadelerini kullandı.