Gültekin'den Yeni Yıl Mesajı

Gültekin'den Yeni Yıl Mesajı
Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Hültekin yeni yıl mesajı yayınladı.

Üzülerek ifade ediyoruz ki 2014 yılı İslam coğrafyası için kan ve gözyaşının hâkim olduğu bir yıl olmuştur. Türkiye’miz, devletimiz,  bu coğrafyada bunca olumsuzluklara rağmen güzelliklerin, barışın ve sükûnetin hâkim olması için elinden gelen gayreti göstermiştir. Millet olarak ta yarınlara olan umutlarımızı daima canlı tuttuk ve İslam coğrafyasının da umudu olduk.

Yine ümit ediyoruz ki, 2015 ve onu takip edecek nice yılların İslam coğrafyasındaki kan ve gözyaşının dursun,  ülkemizin ve devletimizin bekasında,  milletimizin birlik ve beraberliğinde bizi bizden koparacak tüm olumsuzluklar ortadan kalksın.  İslam dünyasında, ülkemizde ve bölgemizde 2014 yılındaki güzelliklerin artarak devam edeceğine ve olumsuzlukların bertaraf olacağına inancımız tamdır, gayret ve dualarımız bu yöndedir.

Çok kıymetli hemşerilerimin nice yıllarda aileleri ve bütün sevdikleriyle beraber sağlık ve afiyet içinde olmalarını diliyorum.  2015 yılının sayısız güzelliklerin hâkim olduğu bir başlangıç yılı olmasını diliyorum.