Gümrükçüoğlu, "Trabzon Cumhurbaşkanımıza Yine Güç Verecek"

Gümrükçüoğlu, "Trabzon Cumhurbaşkanımıza Yine Güç Verecek"
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Memur Sen'i ziyaret ederek gündemde olan konular ve Trabzon'un son durumuyla ilgili görüş...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Memur Sen'i ziyaret ederek gündemde olan konular ve Trabzon'un son durumuyla ilgili görüş alış verişinde bulundu. Gümrükçüoğlu Pazar günü Trabzon'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Trabzon halkının büyük bir güç ve motivasyon desteği vereceğine inandığını söyledi.

Gümrükçüoğlu Memur Sen'in geleneksel hale getirdiği Çarşamba söyleşilerine konuk oldu. Memur Sen İl Başkanı Mehmet Kara tarafından yapılan açılış konuşmasından sonra Gümrükçüoğlu üyelere hitap etti.

Sendika üyelerinin sorduğu sorulara içtenlikle ve samimi cevaplar veren Gümrükçüoğlu'nun ziyareti programı 4.5 saat sürdü. Fikirlere büyük bir önem verdiklerini belirten Gümrükçüoğlu, "Bizim için esnafında, memurunda, mühendisinde, emeklinin de, öğrencinin de fikirleri değerlidir ve önemlidir. Biz herkesin görüşlerine önem veriyoruz ve dikkate alıyoruz. Çıkan ortak görüşe göre de yol haritamızı belirliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pazar günü Trabzon'a geleceğine dikkati çeken Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon'un tüm katmanları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı en iyi şekilde karşılayacağına inandığını ve buna göre hazırlık yapıldığını kaydetti. Gümrükçüoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ömrünü bu ülkeye adadığını ifade ederek, "Çok büyük öneme sahip bir tarihi dönemden geçiyoruz. Bütün samimiyetimle söylüyorum. Sakın bir kişiye çok hayran olduğumuzu düşünmeyiniz. Ama ömrünü bu ülkeye adayan bir Cumhurbaşkanımız var. Hakikaten vatanımızın, bayrağımızın milletimizin parçalanmaması için hepimizin sorumluluğu var. Gerekenden fazlasını ifa etmezsek, Amerika'nın, İsrail'in karşısında kararlı bir şekilde durmazsak olmaz. Bu bakımdan Allah hepimizin ve bizi idare edenlerin yardımcısı olsun. Cumhurbaşkanımızın dayandığı destek Allah ve bu millettir. Herkes kartlarını açık oynuyor. Şimdi ABD teröristleri Münbiç'e getirdi. Güçleri orada topluyorlar. Bizde en fazla birlik beraberlik içinde olmamız gereken süreçteyiz. Cumhurbaşkanımız ve ekibi gücünü halkımızdan alıyor. Dış ülkelerde buna bakıyor. Halkın Cumhurbaşkanımıza verdiği destek yabancı ülkeleri rahatsız ediyor ve endişelendiriyor. Bunu kişisel hayranlık olarak görmemek lazım. Cumhurbaşkanımızın bu milletin istiklali, vatanımızın birliği ve beraberliği için ortaya koydu hayatı ve azmi var. Bu Pazar günü Cumhurbaşkanımız Trabzon'da olacak. Onu yine Trabzon her zaman olduğu gibi büyük bir hassasiyetle en iyi şekilde karşılayacaktır. Buradan kendisine verecek olduğumuz güç bundan sonraki süreçte Cumhurbaşkanımıza ekstre katkı verecektir. Buna inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Gümrükçüoğlu,

Gümrükçüoğlu,

Kaynak:IHA