Gümüşhane'de Akademisyen Darp Edildi

Gümüşhane'de Akademisyen Darp Edildi
Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde görev yapan Araştırma Görevlisi Abdullah Orhan, gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edildi.

Alınan bilgiye göre, gece saat 23.00 sıralarında üniversitedeki çalışmalarını tamamladıktan sonra Kazım Karabekir Caddesinde bulunan evine giden Orhan, aracını park edip indikten sonra kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edildi. Genç akademisyenin burnu iki yerden birden kırıldı.

Fakültenin İşletme bölümünde görev yapan 24 yaşındaki genç akademisyen, başından geçenleri şöyle anlattı: “Aracımdan indiğimde bir kişi bana yaklaşıp beni durdurdu. Onun ardından 3 kişi daha gelip toplamda 4 kişi hep birlikte yumruklarla ve tekmelerle saldırdı. Ben yere düşmediğim için şanslıydım. Oradan kaçıp bir şekilde kurtardım kendimi. Şahıslarda kaçtı tabiki.”

Olayın ardından burnunda darptan dolayı açılma ve iki ayrı kırık meydana gelen Orhan’ın burnuna üç dikiş atılırken, Plastik Cerrahi ve Kulak Burun Boğaz hekimi ile görüştükten sonra burnundaki kırıkları tedavi edeceklerini söyledi.

Olayın ardından üç gün iş göremezlik raporu alan Orhan, şahısların olayın ardından görgü tanıklarının ifadesine göre koşarak bile değil de yürüyerek gittiklerini söylediklerini iletti.

Olayla ilgili emniyet güçleri geniş çaplı soruşturma başlattı.