Gümüşhane’de faciadan dönüldü

Gümüşhane’de faciadan dönüldü
Gümüşhane’de freni boşalan tüp yüklü kamyonet pazar yerinde iki araç ve bir yayaya çarparak köprüden aşağı uçtu, olayda 2 kişi yaralandı.

Bugün saat 15.45 sıralarında meydana gelen olayda Halil Yıldırım yönetimindeki 29 AN 984 plakalı kamyonet, yüksek mahallelerde tüp dağıtımı yaptıktan sonra Kıbrıs Çarşısı rampasından geri döndüğü sırada freni boşaldı. Kontrolden çıkan araç hızla yokuştan aşağıya doğru yol almaya başladı. Bu sırada ilk olarak karşı istikametten gelen 29 AF 114 plakalı başka bir kamyonete çarpan araç daha sonra park halindeki 29 AE 484 plakalı kamyonete de çarptıktan sonra yoldan geçen Hamza Özdamar adlı vatandaşa da çarptı. Son anda sürücü Yıldırım’ın araçtan atladığı araç, köprü korkuluklarını da yıkarak yaklaşık 15 metre yüksekliğindeki köprüden aşağıya uçtu.

gumushane’de-faciadan-donuldu-1.jpg

Kazada sürücü Yıldırım ile yaya Özdamar yaralı olarak 112 Acil Servis Ambulansları tarafından Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazanın ardından etrafa saçılan boş ve dolu tüpler vatandaşların yardımıyla toplanırken, tüplerin patlama ihtimaline karşı geniş güvenlik tedbirleri alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

gumushane’de-faciadan-donuldu-3.jpg

gumushane’de-faciadan-donuldu-6.jpg

gumushane’de-faciadan-donuldu-2.jpg

gumushane’de-faciadan-donuldu-4.jpg

gumushane’de-faciadan-donuldu-5.jpg