Gümüşhane’de iki ayrı kaza 3 Yaralı

Gümüşhane’de iki ayrı kaza 3 Yaralı
Gümüşhane’de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Hacıemin mahallesi girişinde saat 20.20 'de meydana geldi.

Kenan Okur (42) yönetimindeki 29 AN 064 plakalı otomobil, Gümüşhane-Trabzon karayolu Hacıemin 1 tünel girişinde kontrolden çıkarak duvara çarptı. Yaralı Okur, yoldan geçen vatandaşlar tarafından aracından çıkarılarak hastaneye götürülürken yolda 112 Acil Servis ambulansına nakledilerek Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Okur’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bir diğer kaza ise, saat 21.05 sıralarında Hacıemin 2 tüneli girişinde Hacıemin Mahallesine sapan yol üzerinde gerçekleşti. Mürsel Bayraktar (39) yönetimindeki 29 AD 364 plakalı kamyonet kontrolden çıkarak Harşit çayına uçtu. Yaklaşık 15 metrelik uçurumdan çaya uçan araç bir miktar sürüklendikten sonra çayın içerisinde yanının üzerine durdu. Araçta bulunan sürücü Bayraktar ve Salih Doğan (37) aracın suyun üzerinde kalan kısmında bir müddet kurtarılmayı bekledi.

gumushane’de-iki-ayri-kaza-3-yarali-2.jpg

Bölgeye gelen 112 Acil Servis, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Gümüşhane Belediyesi İtfaiyesi ekiplerinin çalışmalarının ardından kazayı hafif sıyrıklarla atlatan iki yaralı da araçtan çıkarılarak ambulanslarla Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Her iki yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Güvenlik güçleri her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.

gumushane’de-iki-ayri-kaza-3-yarali-1.jpg

gumushane’de-iki-ayri-kaza-3-yarali-3.jpg