Gün Doğmadan Tiyatro Oyunu Rize'de Ücretsiz Sahnelenecek

Gün Doğmadan Tiyatro Oyunu Rize'de Ücretsiz Sahnelenecek
"Gün Doğmadan" adlı tiyatro oyunu, 21 Ocak Pazar günü saat: 19.00'da Rize’de İsmail Kahraman Kültür Merkezinde tiyatroseverlerle buluşacak.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Öncü Kuşak Topluluğu ile Beyler Sanat, Medeniyet Tasavvuru Okulu, Hüdayi Kültür Sanat işbirliğiyle düzenlenen Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle "Gün Doğmadan" adlı tiyatro oyunu, 21 Ocak Pazar günü saat: 19.00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezinde sahnelenecek.

Gazeteci yazar Yusuf Kaplan'ın teşrifleriyle "Seni Yok Sayacaklar. Sen Daha Çok Var Olacaksın." sloganıyla tanıtılan tiyatro oyunu, tüm halka ÜCRETSİZ olarak sunulacak.

Tiyatroseverler, 21 Ocak Pazar günü saat: 19.00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan "Gün Doğmadan" adlı tiyatro oyununu ÜCRETSİZ olarak izleyebilirler.

gun-dogmadan-tiyatro-oyunu-rizede-sahnelenecek.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.