Gündoğdu’ya Büyük Piyango!

Gündoğdu’ya Büyük Piyango!
Rize Belediyesi seçimlerinde ilk defa oy kullanacak Gündoğdu’ya gündoğacak.

Rize Belediye sınırları içerisine katılan Gündoğdu Beldesi, 30 Mart seçimlerinde ilk defa Rize Belediye Başkanlığı seçimlerinde oy kullanma heyecanını yaşarken 30 Mart’tan sonra Gündoğdu’da yeniden gündoğacağa benziyor.

Ak Parti Rize İl Başkanlığı tarafından “Ak Belediyeler Mutlu İnsanlar” sloganıyla 80 sayfa olarak hazırlanan “Rize İçin 10 Numara Proje” kitapçığında Gündoğdu Beldesi unutulmadı. Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın projelerine yer verilen kitapçıkta Gündoğdu için önemli projeler yer alıyor.

resat-kasap.20140316200127.jpg

Gündoğdu sahilinde yapılması düşünülen Doğu Park Projesi ile Rize Belediyesi Gündoğdu Ek Hizmet Binası ve kano sporunda önemli başarıları bulunmasından dolayı Su Sporları Merkezi ve Doğalgaz projesinin yer aldığı Gündoğdu, yeni dönemde adeta ihya olacağa benziyor.

rize-gundogdu-dogu-park-projesi.jpg

Doğu Park Projesi ile Gündoğdu Sahilinde yapılması düşünülen kompleksin Gündoğdu’yu hak ettiği modern çehreye ulaştıracağının kaydedildiği projede ayrıca kompleks içerisinde restoran, çocuk parkı gibi ailece keyifle vakit geçirilebilecek sosyal alanların oluşturulacağı belirtildi.

rize-gundogdu-dogu-park-projesi-1.jpg

Rize Belediyesi Gündoğdu Ek Hizmet Binasıyla Gündoğdulu hemşerilerimizin bundan önce yapmış oldukları gibi Rize Merkeze gelmeden su faturaları, emlak vergileri vb. ödemelerini burada yapabileceklerinin belirtildiği kitapçıkta Gündoğdu’ya Su Sporları Merkezinin kurulacağı ifade edilerek, “İlimize Türkiye Durgun Su Kano Şampiyonluğunu getiren ve bünyesinde Milli Sporcuları barındıran kuluplerimize, Gündoğdu’da su sporları merkezi yaparak hak ettikleri tesislere kavuşturacağız.” denildi.

gundogdu-hizmet-binasi.jpg

hasan-karaldan-bilgin-kopuza-tebrik-plaketi.jpg

Gündoğdu ayrıca yeni dönemde doğalgaza kavuşacak...

Çevremizle, ev ve işyerlerine sağlamış olduğu konforun tartışılamayacağı doğalgaz, Ak Parti'nin Gündoğdu için düşündüğü hizmetler arasında yer alıyor. Rize Belediyesi ile Gündoğdu Bölgesi ve doğalgazın ulaşmadığı üst mahallelere yeni hatların döşenmesi için yetkili firma ile projeler hazırlayarak uygulamaya konulacak.