Gündoğdu'ya Futbol Sahası

Gündoğdu'ya Futbol Sahası
Üç ay önce yapımına başlanan Gündoğdu sentetik çim yüzeyli futbol sahası tel örgüleri dışında tamamlandı. Sahanın 1 ay içerisinde 3 hizmete sunulacak

Rize sentetik çim yüzeyli futbol sahalarına bir yenisini daha ekliyor. Yaklaşık iki ay önce yapımına başlanan Gündoğdu Sentetik çim yüzeyli futbol sahası tel örgüleri dışında tamamlandı.

Çim yüzeyin tamamlanması ardından sahada incelemelerde bulunan Rize Gençlik ve Spor tesisler Şube Müdürü Kenan Yücel Güneysi futbol sahasının yaklaşık bir ay içerisinde hizmete sunulabileceğini kaydetti.

Tesisleşmede hedeflerine adım adım yaklaştıklarını vurgulayan Yücel “Bölgemiz aşırı yağmur alan bir bölge. Yağışlar inşaat çalışmalarını olumsuz yönde etkiliyor. Zaman kaybı yaşanıyor. Yinede hedeflenen yatırımları süresi içerisinde gerçekleştirdik.
Umarım bundan böyle asıl hedefimiz olan tesislerle donatılmış bir Spor kenti oluşturma yolunda olumsuz bir süreç yaşamayız” diye konuştu.
Zemin bakımından son derece nitelikli inşa edilen Gündoğdu Futbol sahasında amatör branşlarda resmi müsabakalar oynanabilecek.