Gündüz Topbaşı Yaptılar Akşam Topu Beklediler !

Gündüz Topbaşı Yaptılar Akşam Topu Beklediler !
2013-2014 futbol sezonu için sahaya inerek top başı yapan Pazarspor, akşam iftarda bir araya geldi.

Spor Toto 2.Ligin yeni ekiplerinden temsilcimiz Pazarspor dün Pazar’daki suni çim sahada topbaşı yaptı. Akşam ise Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik ekip ve oyuncular iftar yemeğinde bir araya geldi.

Teknik direktör Şevki Tonyalı yönetiminde sahasının bakımda olması dolayısıyla ilk idmanını suni çim sahada gerçekleştiren Mavi beyazlıları izleyenler arasında taraftarların yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

pazarspor-topbasi-yapti-2.jpg

pazarspor-topbasi-yapti.jpg

11 Ağustos’a kadar Pazar’da çalışacak olan temsilcimiz daha sonra 2. Etap kamp çalışmaları için Nevşehir’e gidecek. 15 gün lige burada hazırlanacak olan temsilcimiz lig öncesi Pazar’a dönüp burada çalışmalarına devam edecek.

pazarspor-topbasi-yapti-4.jpg

pazarspor-topbasi-yapti-3.jpg

AKŞAM İFTARDA BULUŞTU

Çay üreticilerinden toplanan destekte önemli katkıları bulunan çay eksperlerine teşekkür amacıyla düzenlenen iftar yemeğinde Pazar  İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazarspor Yönetim Kurulu Üyeleri,  teknik ekip, oyuncular ve ilçede görevli çay eksperleri bir araya gelindi ve yemekte birlik mesajları verildi.

pazarspor-iftarda.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan yemek sonrasında yaptığı konuşmada, Pazar’ın en önemli iki markasından birinin Pazarspor olduğunu ifade etti. Pazarspor’a sahip çıkmanın her Pazarlı’nın borcu olduğunu belirten Kaymakam Aslan şunları kaydetti: Daha önce de belirttiğimiz gibi Pazarspor, Pazar’ın en önemli iki markasından biridir. Bu anlamda Pazarspor’a sahip çıkmak her Pazarlı’nın borcudur. Çünkü bir arada ortaya çıkarılan Pazar’ın en önemli değeri, Pazar’ın tanıtılması adına, uzun vadede Pazar’a yapılacak yatırımlar adına en kıymetli değerdir. Pazarspor’un da yeşil sahalarda başarısının devamı bizlerin vereceği küçük desteklerle olacaktır. Futbol iyi bir tanıtım ve süper bir markalaşma aracıdır. Çay eksperlerinin önemli katkılarıyla çay üreticilerimizin vermiş olduğu destekler Pazarspor’umuz için can suyu olacaktır. Onların doğru yönlendirmeleri ile halkımızın ufak ama çok değerli böylesine katkıları esirgeyeceğini sanmıyorum. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. bu anlamda da Pazarspor bir aile şirketi finansmanında halkın katkıları olduğu gibi sahada mücadele edenlerinde çoğu yerli. Çay üreticilerim izinde ufak katkıları Pazarspora can suyu olacaktır.  Pazarspor’a çay ekicilerinde alınan destek de eksperlerin önemli katkıları olmakta. Onların doğru yönlendirmeleri ile de halkımızın ufak katkıları esirgeyeceğini sanmıyorum. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. dedi.  

pazarspor-iftarda-1.jpg

pazarspor-iftarda-2.jpg

pazarspor-iftarda-3.jpg

pazarspor-iftarda-4.jpg