Güney Çevre Yolunda Kamulaştırma Bedelleri Ne Zaman Ödenecek?

Güney Çevre Yolunda Kamulaştırma Bedelleri Ne Zaman Ödenecek?
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Güney Çevre Yolu'nun kamulaştırma bedellerinin ödemeye devam ettiğini ve bir sonraki ödeme tarihini açıkladı. İşte o tarih:

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar bu sabah katıldığı televizyon programında Rize için devam eden projeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Güney Çevre Yolukamulaştırılmasında bugüen kadar 62 milyon Liranın ödendiğini açıklayan Ayar, Güney çevre yolunun 4 ve .7 Kilometreleri arası olan kamulaştırma bedellerinin ise şubat ve mart aylarında ödeneceğini ve bu ödemelerle beraber 85 milyon lira kamulaştırma bedelinin ödenmiş olacağını söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'ye düzenlediği ziyaretin ardından bir genel durum değerlendirmesi yapan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize için süregelen çalışmaların başta Başbakanımızın ve bizlerin takibinde olduğunu söyledi.

Başbakanımızın Rize'ye düzenlediği ziyaret kapsamında katıldığı programların son derece önemli ve hayırlı olduğunu söyleyen Ayar, "Başbakanımızın ziyaretinde Üniversitemizde ve Kalkandere ilçemizde gerçekleşen programlar Rizemiz için önemli adımlardır. Bugün Türkiye'nin en saygın üniversitelerinin Başbakanımızın ismini almak istemelerine rağmen Başbakanımızın tercihini Rize'den yana kullanması bizler için onur ve gurur kaynağıdır. Öte yandan Kalkandere ilçemizde hizmete giren kurumlar şehrimize ve ilçemize büyük hizmetler sağlayacaktır" ifadesini kullandı.

ÖDEMELER DEVAM EDİYOR

hikmet-ayar.20121123182319.jpgBaşbakanımız Rize için devam eden projeleri gayet yakından itina ile takip ediyor diyen AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, "Başbakanımızın Rize'ye geldiği birinci günün akşamında kendisine Güneysu'daki evinde yaklaşık beş saat kadar konuk olduk. Bizlere devam eden çalışmalar hakkında birçok soru sordu. Teşkilat olarak Rizemiz için devam eden çalışmaları yakinen takip ediyor olmamız, Başbakanımıza en sağlıklı cevapları vermek adına etkili oldu" dedi.

Ayar açıklamasında "Geçtiğimiz günlerde Trabzon Bölge Müdürlüklerine yaptığımız ziyaretlerde Karayolları 10.Bölge Müdürümüz Ahmet Hulki Tuncer İle bir araya geldim. Kendisinden özellikle Güney Çevre Yolu çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aldım. Bilindiği üzere daha önce Güney Çevre Yolunun bir kısım kamulaştırma bedelleri toplamda 62 Milyon Liralık bir rakam ile ödenmeye başlanmıştı. Şimdi ise Güney çevre yolunun 4 ve 7 Kilometreleri arası olan kamulaştırma bedelleri şubat ve mart aylarında ödenmeye başlayacak ve toplamda ödenen miktar 85 Milyon Liraya yükselmiş olacak. Teşkilat olarak Rizemiz için devam eden çalışmaları takibe devam etmekle beraber, süregelen çalışmaların vatandaşlarımızı mağdur etmemeleri konusunda da çalışacağız" şeklinde konuştu.