Güneysu Belediye Başkanı Özer 5 Yılı Değerlendirdi

Güneysu Belediye Başkanı Özer 5 Yılı Değerlendirdi
Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, 2023 yılı ve öncesinde gerçekleştirdiği projeleri değerlendirdi. Başkan Özer, ilçede hayata geçirilen projelerin yanı sıra devam eden projeler hakkında da bilgi verdi.

Rize'nin Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, yaptığı açıklamada, "2023 yılı ile beraber hizmet ve eser dolu 5 yılı geride bırakıyoruz. İnşallah, yeni eserler üretip, nice hizmetler gerçekleştireceğimiz bir yıla giriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren söz verdiğimiz her şeyi büyük bir gayretle yerine getirmeye çalıştık. Yine büyük bir azim ve gayretle 2024 yılında da tüm mesai arkadaşlarımızla çalışmalarımıza devam edeceğimizi siz kıymetli hemşerilerime duyurmak istiyorum." dedi.

Görev süresi boyunca birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Özer, "Yüce Mevlamıza şükürler olsun ki 2023 yılını verimli hizmetler ve yoğun çalışmalarla geçirdik. Geride bıraktığımız beş yıllık döneme baktığımızda ise ilçemizde pek çok projeyi hayata geçirdik. Millet Bahçesi, 2 Adet Yöresel Ev, Minder Deresi ve Çevre Düzenleme, Hoş Geldin Bebek, Köprü Yenileme Projeleri, Menfez Projeleri, Küçükcami TOKİ 2. Etap, Topçuoğlu Konağı, Semt Sahaları, Doğal Gaz Uygulamaları, Karayolları, Küçükcami Mahallesi Akcal Caddesi Yenileme, Yolcu Durakları, İçme Suyundan Enerji Elde Edilmesi, Taş Ocağı, Eğitim Külliyesi, Şehir Görselleri ve Terasları, Ulucami Çok Amaçlı Spor Salonu, Sıfır Atık, Temiz Su Sağlıklı Yaşam, Sera Projesi gibi bir çok projeyi ve hizmeti hayata geçirdik ve yapımı devam eden projelerimizde de sona doğru yaklaştık." ifadelerini kullandı.

Bu projeleri ilçeye kazandırmak için ilgili bakanlık ve genel müdürlük birimleriyle diyaloglarının hep canlı tutulduğunu vurgulayan Özer, "Başkanlığım esnasında her alanda verdiği desteklerden ötürü Dünya liderimiz, ilçemizin medarıiftiharı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şahsım ve siz değerli hemşerilerim adına şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, ilçede yaşayan tüm vatandaşların istifadesine sundukları projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi. Özer, yeni proje ve yatırımları hızlandırmak adına da hız kesmeden çalışacaklarını belirtti.

Özer, açıklamalarında şunları söyledi: "İlçemizde ikamet eden, yediden yetmişe herkesin istifadesine sunduğumuz projelerimizi, yine siz kıymetli hemşerilerimizin de desteğiyle hayata geçirmeye devam edeceğiz inşallah.

Yeni projelerimizi ve yatırımlarımızı hızlandırmak adına 2024 yılında ve yeni dönemde de hız kesmeden gayretle, aşkla çalışacağız.

İnşallah önümüzdeki aylarda yeni dönem projelerimizle sizlerin huzuruna çıkacağız.

Hizmet yarışındaki koşumuza hiç ara vermeden yeni kulvarlarda da devam edeceğimizin sözünü veriyorum."

Özer, yeni yılın birlik ve beraberliğin arttığı, yeni yatırım ve hizmetlerin gerçekleştiği bir yıl olmasını diledi. Özer, özellikle Gazze, Doğu Türkistan ve tüm Müslüman dünyasında yaşanan soykırımların son bulmasını Rabbimden niyaz ediyorum. 2024 yılının tüm vatandaşlarımıza, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah getirmesini diliyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum." dedi.

guneysu-belediye-baskani-rifat-ozer-2023-yili-ve-oncesinde-gerceklestirdigi-projeleri-degerlendirdi-12.jpg

guneysu-belediye-baskani-rifat-ozer-2023-yili-ve-oncesinde-gerceklestirdigi-projeleri-degerlendirdi-7.jpg

guneysu-belediye-baskani-rifat-ozer-2023-yili-ve-oncesinde-gerceklestirdigi-projeleri-degerlendirdi-9.jpg

guneysu-belediye-baskani-rifat-ozer-2023-yili-ve-oncesinde-gerceklestirdigi-projeleri-degerlendirdi-11.jpg

guneysu-belediye-baskani-rifat-ozer-2023-yili-ve-oncesinde-gerceklestirdigi-projeleri-degerlendirdi-1.jpg

guneysu-belediye-baskani-rifat-ozer-2023-yili-ve-oncesinde-gerceklestirdigi-projeleri-degerlendirdi-2.jpg

guneysu-belediye-baskani-rifat-ozer-2023-yili-ve-oncesinde-gerceklestirdigi-projeleri-degerlendirdi-3.jpg

guneysu-belediye-baskani-rifat-ozer-2023-yili-ve-oncesinde-gerceklestirdigi-projeleri-degerlendirdi-4.jpg

guneysu-belediye-baskani-rifat-ozer-2023-yili-ve-oncesinde-gerceklestirdigi-projeleri-degerlendirdi-5.jpg

guneysu-belediye-baskani-rifat-ozer-2023-yili-ve-oncesinde-gerceklestirdigi-projeleri-degerlendirdi-6.jpg

guneysu-belediye-baskani-rifat-ozer-2023-yili-ve-oncesinde-gerceklestirdigi-projeleri-degerlendirdi-8.jpg

guneysu-belediye-baskani-rifat-ozer-2023-yili-ve-oncesinde-gerceklestirdigi-projeleri-degerlendirdi-10.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum