Güneysu Belediyesi Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi Hediye Etti

Güneysu Belediyesi Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi Hediye Etti
Rize'nin Güneysu ilçesindeki devlet okulu statüsündeki tüm ilkokul ve özel eğitim okullarında eğitim öğretim gören 1. sınıf öğrencilerinin kırtasiye malzemeleri Güneysu Belediyesi tarafından karşılandı.

Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek ve Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, yeni eğitim ve öğretim döneminin ilk gününde okula yeni başlayan öğrencileri ziyaret ederek çocuklara kırtasiye malzemeleri dağıttı.  Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Gündoğar ve şube müdürleri de yer aldı.

Öğrencilere içerisinde Güneysu Belediyesi tarafından karşılanan kırtasiye malzemelerinin bulunduğu okul çantalarını hediye eden Kaymakam Yelek ve Başkan Özer, öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim ve öğretim dönemi için “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

guneysu-belediyesi-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-hediye-etti-1.jpgguneysu-belediyesi-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-hediye-etti-2.jpgguneysu-belediyesi-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-hediye-etti-3.jpgguneysu-belediyesi-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-hediye-etti-4.jpgguneysu-belediyesi-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-hediye-etti-5.jpgguneysu-belediyesi-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-hediye-etti-6.jpgguneysu-belediyesi-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-hediye-etti-8.jpgguneysu-belediyesi-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-hediye-etti-7.jpgguneysu-belediyesi-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-hediye-etti-9.jpgguneysu-belediyesi-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-hediye-etti-10.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum