Güneysu Belediyesinde TİS Sevinci!

Güneysu Belediyesinde TİS Sevinci!
Güneysu Belediye Başkanlığı ile Hizmet-İş Sendikası Rize Şubesi arasında yürütülen Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

Güneysu Belediye Başkanlığı ile Hizmet-İş Sendikası Rize Şubesi arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı. 2 yıl süreli imzalanan toplu iş sözleşmesi ile işçilerin günlük ücretlerine ve tüm sosyal haklarına 1. yıl için yüzde 30, 2. yıl için enflasyon +2 puan refah payı oranında artış sağlandı.

Güneysu Belediyesi’nde düzenlenen törende Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer ile Hizmet İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca toplu iş sözleşmesini imzaladı.

Belediye Başkanı Özer, sözleşmenin herkes için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, sözleşmenin günümüz şartlarına göre iyi bir sözleşme olduğunu ve ellerinden gelen en iyi zammı ve kazanımları işçilerine verdiklerini belirtti.

Özer, sözleşmenin imza altına alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Hizmet İş Sendikası Rize Şube Başkanı Alaca, ise Güneysu Belediye Başkanlığı ile yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin herkesi memnun eden bir şekilde anlaşmayla sonuçlandırıldığını kaydederek, “2 yıl süreli imzalanan toplu iş sözleşmesi ile üyelerimizin günlük ücretlerine ve tüm sosyal haklarına 1. yıl için yüzde 30, 2. yıl için enflasyon+2 puan refah payı oranında artış sağlandı. Toplu iş sözleşmesi müzakere süreçlerinde her daim desteklerini esirgemeyen değerli Başkanımız Rıfat Özer’e çok teşekkür ederiz. Tüm üyelerimize hayırlı olsun.” dedi.

guneysu-belediyesinde-tis-sevinci-1.jpgguneysu-belediyesinde-tis-sevinci-2.jpgguneysu-belediyesinde-tis-sevinci-3.jpg