Güneysu Belediyesinden işçi maaşlarına 5 bin TL artış

Güneysu Belediyesinden işçi maaşlarına 5 bin TL artış
Rize’nin Güneysu ilçesinde Güneysu Belediye Başkanlığı ve Güneysu Personel Limited Şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü imzalandı. Ek protokolle işçilerin maaşlarında net 5 bin TL artış sağlandı.

Güneysu Belediye Başkanlığı ve Güneysu Personel Limited Şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi (TİS) ek protokolü imzalandı.

Güneysu Belediyesinde gerçekleştirilen imza töreninde Belediye Başkanı Rıfat Özer, Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca ve sendika iş yeri temsilcisi tarafından sözleşme ek protokolü imzalandı.

Belediye Başkanı Özer, işçilerin hakkını verebilmek için maaşlarını daha iyi bir seviyeye getirmeye çalıştıklarından ek protokolü imzaladıklarını kaydetti.

Özer ve Alaca, tarafların gösterdikleri anlayış ve yapıcı tavrın sonucunda ek protokolünün imza altına alındığını belirterek, sözleşmenin işçilere ve taraflara hayırlı olması temennisinde bulundu.

guneysu-belediye-baskanligi-ve-guneysu-personel-limited-sirketi-ile-hizmet-is-sendikasi-arasinda-toplu-is-sozlesmesi-tis-ek-protokolu-imzalandi.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15 Yorum