Güneysu Belediyesi'nden Karantina Yalanlaması

Güneysu Belediyesi'nden Karantina Yalanlaması
Güneysu Belediyesi, belediye çalışanlarından karantina altında bulunan kişilerin çalıştırıldığına yönelik iddiaları yalanladı.

Güneysu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, belediye çalışanlarından karantina altında bulunan kişilerin çalıştırıldığına yönelik bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerin asılsız olduğu kaydedildi.

Belediyeyi zan altında bırakmak amacıyla maksatlı olarak yapılan haberlerin yargıya taşınacağı vurgulanan açıklamada, asılsız haberleri yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunulacağı kaydedilerek, “Belediyemiz çalışanlarının karantinada bulunan kişilerin çalıştırıldığı yönündeki haberler asılsızdır.

Bazı art niyetli basın organları tarafından, belediyemizce karantina altında olan personelin kanunsuz olarak göreve çağrıldığı ve sağlık kuralları ve yasaları hiçe sayarak çalıştırmaya devam ettirildiği yönünde asılsız ve maksatlı haberler yapıldığı görülmektedir.

Belediye başkanlığımız karantina altında olan dokuz personelden birisini dahi kesinlikle hiçbir şekilde göreve çağırmamıştır. Maksatlı olarak asılsız haber yapan ve Belediyemizi zan altında bırakmaya çalışan kişi ve kuruluşlar hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.” ifadeleri kullanıldı.