Güneysu Belediyesinden Öğrencilere Ulaşımda İndirim Kartı

Güneysu Belediyesinden Öğrencilere Ulaşımda İndirim Kartı
Güneysu Belediyesi ile İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı tarafından Güneysu’da ikamet eden lise ve üniversite öğrencilerine ilçeye geliş gidişlerinde ulaşımda indirim sağlayacak "Öğrenci Taşıma İndirim Kartı" başvuruları başladı.

Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı işbirliği ile Güneysu'da ikamet etmekte olan, lise ve üniversite öğrencilerine "Öğrenci Taşıma İndirim Kartı" verilmesi için adım attıklarını ifade ederek, “Güneysu'da ikamet edip Rize'de eğitim gören bütün öğrencilerimiz İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı'na müracaat edebilir. Öğrenci kardeşlerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı..

"Öğrenci Taşıma İndirim Kartı"nın Güneysu Rize yolcu taşıma ücretinin yarıya yakınını karşılayacağı ve ay sonunda yürürlüğe girmesinin planlandığı belirtildi.

"Öğrenci Taşıma İndirim Kartı" için Nazmi Kalın ile 0545 499 67 77 numaralı telefondan iletişim kurulabilir.

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum