Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı, Yüksekokul Öğrencileri Buluşması Gerçekleşti

Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı, Yüksekokul Öğrencileri Buluşması Gerçekleşti
Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu öğrencileri için bir akşam yemeği düzenledi.

Yemeğe, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, Güneysu Belediye Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Başkanı Rıfat Özer, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Vali Baydaş, Rektör Yılmaz, Kaymakam Yelek, Güneysu Belediye Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Başkanı Özer ile birlikte gençlerle sohbet ederek soru ve talepleri dinledi.

Vali Baydaş, gençlerle her fırsatta birlikte olmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu birliktelikler daha fazla fikir alış verişinde bulunmamızı ve kaynaşmamızı sağlıyor" dedi.

Rektör Yılmaz, bu tür organizasyonların öğrencilerin eğitim öğretim hayatında önemli bir rol oynadığını ifade ederek, “Öğrencilerimizin eğitimleri ve gelecekleri hakkında önemli konuları ele alıyoruz. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin eğitimleri ve kişisel gelişimleri üzerinde olumlu bir etki bırakmaktadır.” dedi.

Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Başkanı Rıfat Özer, yaptığı konuşmada vakfın çalışmalarını tanıttı. Özer, vakfın amacının milli, manevi ve kültürel değerlerine bağlı, iyi ahlak sahibi, manevi değerleri özümseyen, ilim ve fazilet sahibi, ülkemize sağlıklı, nitelikli, üretken aydın insan gücünün yetiştirmek olduğunu kaydetti.

Vakfın gerek Rize’de gerekse tüm Türkiye genelinde eğitim öğretime ciddi anlamda maddi ve manevi destekler sağladığını belirten Başkan Özer, "Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı olarak, ayrıca, ilçemizde eğitim gören öğrencilerin eğitim seviyesini yükseltmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda ilçemizdeki eğitim kurumları ile iş birliği yaparak, eğitim kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz. Bu akşam düzenlediğimiz akşam yemeği, vakfımızın çalışmalarını tanıtmak ve ilçemizde üniversite eğitimlerine devam etmekte olan genç kardeşlerimizle bir araya gelerek eğitime yönelik çeşitli etkinliklerimizden onları haberdar edebilmek ve onlara moral vermekti. Etkinliklerimizin amacı öğrencilerimizin eğitimlerine ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaktır. Umarım bu akşamki yemeğimiz, öğrencilerimize güzel bir anı olarak kalacaktır" dedi.

Yemeğe katılan öğrenciler, vakfın çalışmalarını ve vakfın düzenlediği etkinliklerden haberdar olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

guneysu-ilim-ogrenenlere-yardim-vakfi-yuksekokul-ogrencileri-bulusmasi-gerceklesti.jpg

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum