Güneysu Kaymakamı Oltulu'dan 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Evde Ziyaret

Güneysu Kaymakamı Oltulu'dan 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Evde Ziyaret
Güneysu Kaymakamı Arif Oltulu, 65 yaş üstü vatandaşları evlerinde ziyaret ederek ilçede yapılan hizmetleri inceledi.

Rize’nin Güneysu ilçesinde Kaymakam Arif Oltulu, yeni tip koronavirüs (Kovid19) salgını tedbirleri kapsamında bugün belirli saatlerde sokağa çıkmalarına izin verilmesine rağmen hastalık, yaşlılık vb. nedenlerle sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Sosyal mesafe ile maske takılması kuralına uygun bir şekilde 65 yaş üstü vatandaşlara ziyarette bulunan Kaymakam Oltulu, vatandaşların sıkıntıları olup olmadığını sordu. Kaymakamlık Vefa Sosyal Destek Gurubunun çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler veren Oltulu, ihtiyaç hasıl olması durumunda Kaymakamlık Vefa Sosyal Destek Gurubunun kendilerine de yardımcı olacağını kaydetti. Kaymakam Oltulu, ayrıca, vatandaşlardan Kovid-19 ile mücadelede kapsamında alınan kurallara uymaları ve dikkatli olmalarını isteyerek maske takılmasının da önemine dikkat çekti.

Ziyaretlerinde maske dağıtımında da bulunan Kaymakam Oltulu, ilçede yapımı devam eden hizmetleri de inceledi ve vatandaşlarla değerlendirmelerde bulundu.

Kaymakam Oltulu’nun evlerine gelerek kendilerine ziyarette bulunmasından memnun olduklarını ifade eden yaşlı vatandaşlar, bu ziyaretin kendileri için büyük bir moral olduğunu kaydederek Kaymakama teşekkür ettiler.

Vatandaşlarla hizmetlerin değerlendirildiği ziyarette ise vatandaşlar Kaymakam Arif Oltulu’yu çalışmalarından dolayı takdir ettiklerini belirterek, Kaymakam Oltulu’nun Güneysu için büyük bir şans olduğunu ve gece gündüz Güneysu için elinden geleni yaptığını söylediler.

guneysu-kaymakami-arif-oltulu,-65-yas-ustu-vatandasalri-ziyaret-ederek-ilcede-hizmetleri-inceledi-(1).jpgguneysu-kaymakami-arif-oltulu,-65-yas-ustu-vatandasalri-ziyaret-ederek-ilcede-hizmetleri-inceledi-(2).jpgguneysu-kaymakami-arif-oltulu,-65-yas-ustu-vatandasalri-ziyaret-ederek-ilcede-hizmetleri-inceledi-(5).jpgguneysu-kaymakami-arif-oltulu,-65-yas-ustu-vatandasalri-ziyaret-ederek-ilcede-hizmetleri-inceledi-(9).jpgguneysu-kaymakami-arif-oltulu,-65-yas-ustu-vatandasalri-ziyaret-ederek-ilcede-hizmetleri-inceledi-(6).jpgguneysu-kaymakami-arif-oltulu,-65-yas-ustu-vatandasalri-ziyaret-ederek-ilcede-hizmetleri-inceledi-(7).jpgguneysu-kaymakami-arif-oltulu,-65-yas-ustu-vatandasalri-ziyaret-ederek-ilcede-hizmetleri-inceledi-(3).jpgguneysu-kaymakami-arif-oltulu,-65-yas-ustu-vatandasalri-ziyaret-ederek-ilcede-hizmetleri-inceledi-(4).jpgguneysu-kaymakami-arif-oltulu,-65-yas-ustu-vatandasalri-ziyaret-ederek-ilcede-hizmetleri-inceledi-(8).jpg