Güneysu Öğretmenevi Müdürlüğü Sosyal Tesisleri Personel Alımı Yapacak

Güneysu Öğretmenevi Müdürlüğü Sosyal Tesisleri Personel Alımı Yapacak
Güneysu Öğretmen Evi Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'ne 1 adet Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) alınacak.

Güneysu Öğretmen Evi Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'ne 1 adet Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) alımı için İŞKUR tarafından ilana çıkıldı. Başvuruda bulunacak adayların Güneysu ilçesinde ikamet şartı bulunan kamu personeli alımı için ayrıca en az lise mezunu şartı aranıyor. KPSS şartı bulunmuyor.

İŞKUR İl Müdürlüğü ile İŞKUR’un internet sitesi üzerinden İŞKUR iş ilanı takip numarası 00005170586 olarak belirlenen iş ilanı üzerinden 24 Eylül 2019 tarihinde başvuruları sona erecek personel alımına ait noter kurası 01.10.2019 tarihinde Güneysu Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Salonunda yapılacak.

Başvuruda bulunan adaylar evraklarını 30.09.2019 saat 15:00’a kadar Güneysu Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğüne teslim etmesi gerekiyor.

İşin niteliğinden dolayı postalar (vardiyalı sistem) halinde çalışma yürütülmektedir.

Ayrıca konu ile diğer duyurular Güneysu Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünün (www.guneysuogretmenevi.meb.k12.tr ) internet adresinde ilan edilecek olup tebligat mahiyetinde yayınlanacaktır. Ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Posta, kargo ve kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.