Güneysu Rize'ye Evsahipliği Yaptı

Güneysu Rize'ye Evsahipliği Yaptı
Güneysu Ak parti İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar yemeği Ak Parti teşkilatlarını buluşturdu. Programa Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar da katıldı.

AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar ile AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Güneysu İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğine Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan ve çok sayıda davetli de katıldı.

Güneysu Öğretmen evinde gerçekleştirilen iftar yemeğinin ardından hoş geldiniz konuşmasını yapan AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, ”Davetimize katılımlarınızdan dolayı başta milletvekillerimiz olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

ak-parti-rize-guneysuda-iftarda-1.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise  ”AK Parti ailesi olarak istişarelerimize devam ediyoruz. Ramazan başından bu yana her iftarda neredeyse farklı bir bölgedeyiz. Her gittiğimiz yerde aynı sıcak ve samimi ortamla karşılaşıyoruz. Aile olmanın temeli ve gereği budur. Bu güzel akşamı tertip eden Güneysu teşkilatımıza teşekkür eder, Mübarek Ramazan ayının hepimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

ak-parti-rize-guneysuda-iftarda-3.jpg

ak-parti-rize-guneysuda-iftarda-2.jpg