Güneysu Spor Kulübü Halter Sporcusu Dilara Narin, Avrupa ikincisi oldu

Güneysu Spor Kulübü Halter Sporcusu Dilara Narin, Avrupa ikincisi oldu
Güneysu Spor Kulübü’nün Milli haltercisi Dilara Narin, Ermenistan'da süren Avrupa Halter Şampiyonası'nda koparmada bronz, silkme ve toplamda iki gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi oldu.

Ermenistan’da devam eden Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası’nda kadınlar 81 kiloda ülkemizi temsil eden Güneysu Spor Kulübü’nün Milli sporcusu Dilara Narin, bugün podyuma çıktı. Başarılı sporcumuz Dilara Narin, koparmada 101 kg ile bronz, silkmede 134 kg ve toplamda 235 kg ile 2 gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi oldu.

Bu sıkletteki diğer Milli sporcu Sara Yenigün ise silkmede elde ettiği 131 kiloluk derecesiyle bronz madalyanın sahibi oldu. Yenigün koparmada 100, toplamda da 231 kiloluk derecesiyle 4. sırada yer aldı.

Milli sporculara madalyalarını Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü verdi.

milli-haltercilerden-dilara-narin-iki-gumus-bir-bronz-sara-yenigun-ise-bir-bronz-madalya-elde-etti-2.jpg

milli-haltercilerden-dilara-narin-iki-gumus-bir-bronz-sara-yenigun-ise-bir-bronz-madalya-elde-etti-3.jpg

milli-haltercilerden-dilara-narin-iki-gumus-bir-bronz-sara-yenigun-ise-bir-bronz-madalya-elde-etti-1.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum