Güneysu Spor, Seyhan Belediyespor'u yenerek zirveye yerleşmek istiyor

Güneysu Spor, Seyhan Belediyespor'u yenerek zirveye yerleşmek istiyor
Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi A Grubu'nda lider Seyhan Belediyespor'u konuk edecek olan Güneysu Spor, zorlu maçı kazanmak ve liderlik koltuğuna oturmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Güneysu Spor ve Seyhan Belediyespor, Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi A Grubu'nda bu sezon oynadıkları 5 maçı da kazanarak yenilgisiz bir şekilde yoluna devam ediyor. Bu nedenle cumartesi günü Güneysu'da oynanacak maç, ligin en önemli karşılaşmalarından biri olacak. Evinde oynamanın avantajını da kullanarak lider Seyhan Belediyespor karşısında galibiyet elde ederek zirveye yerleşmek isteyen Güneysu Spor, 2 Aralık Cumartesi günü Güneysu Spor Salonu'nda oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Güneysu Spor Antrenörü Muhammet Bakır, zorlu maç öncesi iki takımın da yenilgisiz olduğunu, bu maçın iki takım için de çok önemli olduğunu kaydetti.

Bakır, "Bu sene birinci ligde iki tane denk kuvvetli tecrübeli sporculardan oluşan takım var. Bu iki takımın maçı var. Cumartesi günü evimizde Güneysu'da güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Ona göre çalışıyoruz. Az hata yapanın, 60 dakikada daha az hata yapanın kazanacağı bir maç olacağını düşünüyorum. Bunun için çalışmalarımızda hatalarımızı en aza indirdiğimizi düşünüyoruz. Takım olarak bu maçtan galibiyetle ayrılmak ve zirveye yerleşmek istiyoruz. Oyuncularım da arzulu ve istekli. Lig başlarken biraz zamana ihtiyacımız olduğunu söylüyorduk. Son 2-3 haftadır da takım istediğimiz seviyede oynuyor. Bu maçtan da galibiyetle ayrılarak hak ettiğimiz yere zirveye yerleşmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz." dedi.

Genç kaleci Yusuf’un performansından memnun olduğunu belirten Bakır, "Kalecimiz Kaan Emre menisküs ameliyatı oldu. Sahalara dönmesi 2 ayı bulacak. Genç kalecimiz Yusuf’la yola devam ediyoruz. Yusuf oynadığı maçlarda gayet başarılı bir performans sergiledi. Bu maçta da kendisine güveniyoruz. Aynı performansı bu karşılaşmada da göstereceğine inanıyoruz. Çünkü her geçen maçta yükselen bir performansı var. Ayrıca biz bir takımsak, bir ekipsek, 18 kişilik sporcu kadromuzla takımdaki her oyuncunun sahada veya tribünde olması fark etmeksizin, takımın bir parçası olduğundan hep bir bütün olarak düşünürüz. Bu yüzden sahadaki oyuncularımız mücadelesini en üst düzeyde verir ve arkadaşlarını aratmazlar." diye konuştu.

Bakır, normal sezon sonunda gruplarında birinci sırayı alan takımların play-off serisi oynamadan doğrudan final-four oynamaya hak kazanacağını, normal sezon sonunda gruplarında ikinci, üçüncü ve dördüncü sırayı alan takımların ise play-off serisine katılacağını ve play-off’ta ilk 2 içinde yer alan 2 takımın final-four’da mücade etmeye hak kazanacağını belirterek bundan dolayı grubu ilk sırada bitirerek final-four’a direkt yükselmenin avantajını kullanmak istediklerini kaydetti.

Bakır, 2 Aralık Cumartesi günü saat: 14.00’da Güneysu Spor Salonunda oynanacak zorlu karşılaşmada taraftar desteğine de ihtiyaçları olacağını belirterek, sporseverleri takımı desteklemeye maça davet etti.

guneysu-spor-hentbol-takimi-antrenmanda-2.jpg

guneysu-spor-hentbol-takimi-antrenmanda-1.jpg

guneysu-spor-hentbol-takimi-antrenmanda-5.jpg

guneysu-spor-hentbol-takimi-antrenmanda-7.jpg

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.