Güneysu Spor Süper Lig’e Yükseldi

Güneysu Spor Süper Lig’e Yükseldi
2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final’inde 2’de 2 yapan Güneysu Spor, DEPSAŞ Enerji AS Hentbol - Mihalıççık Belediye spor maçının berabere sona ermesiyle Süper Lig’e yükseldi.

2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final'de Güneysu Spor, rakiplerine karşı üstün bir performans sergileyerek Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Güneysu Spor, Dörtlü Final'deki ilk iki maçında da zafere ulaşarak büyük bir başarı elde etti. İlk maçta Depsaş Enerji AS Hentbol'u 38-37'lik skorla mağlup eden Güneysu Spor, Seyhan Belediyespor'u da 34-33 yenmeyi başardı.

Bu galibiyetlerle 4 puana yükselen Güneysu Spor, liderlik koltuğuna oturdu.

Dörtlü Final'in diğer maçlarında ise Mihalıççık Belediye Spor, Seyhan Belediyespor'u 34-33 mağlup etti. Bugün oynanan son maçta ise Mihalıççık Belediye Spor ve Depsaş Enerji AS Hentbol 31-31 berabere kaldı.

Yarın oynanacak son maçlar öncesinde Güneysu Spor 4 puanla ilk sırada yer alırken, ikinci sırayı 3 puanlı Mihalıççık Belediye Spor elde etti. Depsaş Enerji AS Hentbol 1 puanla 3. sırada, puansız Seyhan Belediyespor ise son sırada yer aldı.

Güneysu Spor'un Süper Lig'e yükselmesi kesinleşirken, kalan tek Süper Lig bileti için yarın oynanacak maçlar kritik önem taşıyor.

Yarının maç programı şöyle:

19 Nisan 2024 Cuma:
13.00 Güneysu - Mihalıççık Belediye spor
15.00 Seyhan Belediyespor - DEPSAŞ Enerji AS Hentbol

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.