Güneysu stadına kavuşuyor

Güneysu stadına kavuşuyor
Güneysu İlçesi Futbol Stadına bir ay sonra kavuşacak.

Güneysu Futbol Stadı 1 Ayda Tamam 

Yapımı tamamlanan ve faaliyete geçen Kapalı Spor Salonu’nun ardından Futbol Stadının yapımına başlanan Güneysu’da yeni yapılan stadın açılış heyecanı yaşanmaya başladı.

Altyapı çalışmaları tamamlanan, oturma yerleri bitirilen stada kapalı tribünler için kullanılan çelik konstrüksiyonlar da bitirildi.

7245

Stadın açılış tarihi ile ilgili bilgi veren Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder: “Güneysu halkının, çevre ilçelerin ve Güneysusporun kullanacağı stadımızın altyapı çalışmaları hızla devam etmekte. Güneysu İlçe Stadyumu Ağustos ayının sonuna doğru tamamlanıp açılışı yapılmak sureti ile faaliyete geçecektir” dedi.

Başkanlığını yaptığı Güneysuspor ile ilgili açıklamalarda da bulunan Minder: “Yeni oluşturduğumuz yönetim kurulu ile çalışmaları hızlandırdık. Güneysu sporumuzu çok fazla paralar harcayarak, transferler yaparak belli konuma getirmek yerine altyapısı sağlam, geleceğin yıldız futbolcularının yetiştiği, kendi yetiştirmiş olduğu futbolcularla mücadele eden ve dışarıya transfer eden bir kurum haline sokacağız. Bu amaçla iyi bir teknik kadro kurmanın hesaplarını yapıyoruz” dedi.