Güneysu'da Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Diyanet Yayınları Satış Noktası Açıldı

Güneysu'da Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Diyanet Yayınları Satış Noktası Açıldı
Güneysu Müftülüğü tarafından ilçenin hizmetine sunulan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Diyanet Yayınları Satış Yeri’nin açılışı törenle yapıldı.

Düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, İl Müftüsü İsmail Yalçın, İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik’in açılış konuşmasıyla başlayan programda Çelik, “Diyanet Kurumu için önem arz eden bu iki birimi Güneysulu kardeşlerimizin hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşıyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

guneysuda-aile-ve-dini-rehberlik-burosu-ve-diyanet-yayinlari-satis-noktasi-acildi-(8).jpg

İlçe Müftüsünün ardından Güneysu İlçe Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Diyanet yayınları satış yerinin “Güneysu için ve özellikle Güneysulu gençler için çok faydalı olacağını”, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu için de, “Büronun bütün bayan kardeşlerinin uğrak yeri olacağını ve her türlü buradan faydalanabilecekleri bir yer olduğunu” belirtti.

İl Müftüsü İsmail Yalçın kısa bir teşekkür konuşması yaparak her iki yerin de hayırlara vesile olması dileğinde bulunduktan sonra açılış duasını yaptı.

guneysuda-aile-ve-dini-rehberlik-burosu-ve-diyanet-yayinlari-satis-noktasi-acildi-(2).jpg

Duanın ardından Diyanet Satış Yeri ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun açılışı yapıldı. Açılışın ardından Diyanet Satış Yeri ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosunu gezen davetliler Diyanet yayın satış noktasının ilk müşterileri oldular.

İlçe müftüsü Abdulkerim Çelik'in bu iki güzide yerin ilçeye kazandırılmasında maddi ve manevi desteğini esirgemeyen İlçe Kaymakamım İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Halil Turan, Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı, İl Müftüsü İsmail Yalçın, Güneysu Müftülüğü Personeli ve hayırsever vatandaşlara teşekkürünün ardından program sona erdi.

guneysuda-aile-ve-dini-rehberlik-burosu-ve-diyanet-yayinlari-satis-noktasi-acildi-(7).jpgguneysuda-aile-ve-dini-rehberlik-burosu-ve-diyanet-yayinlari-satis-noktasi-acildi-(4).jpgguneysuda-aile-ve-dini-rehberlik-burosu-ve-diyanet-yayinlari-satis-noktasi-acildi-(6).jpgguneysuda-aile-ve-dini-rehberlik-burosu-ve-diyanet-yayinlari-satis-noktasi-acildi-(5).jpg

guneysuda-aile-ve-dini-rehberlik-burosu-ve-diyanet-yayinlari-satis-noktasi-acildi-(3).jpgguneysuda-aile-ve-dini-rehberlik-burosu-ve-diyanet-yayinlari-satis-noktasi-acildi-(10).jpgguneysuda-aile-ve-dini-rehberlik-burosu-ve-diyanet-yayinlari-satis-noktasi-acildi-(1).jpg