Güneysu'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Güneysu'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, 2011 yılında hazırlanan ''Afet riskinde olan alanların ıslahı'' projesi kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

Güneysu Belediyesi Fen İşleri Birimi altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Birlik Mahallesi'nde yapılan duvar işlerinin, 2011 yılında hazırlanan afet riskinde olan alanların ıslahı çalışması niteliğinde yaptıkları hizmetler arasında olduğunu belirten Minder, ''Bu çalışmalar, Merkez Mahallesi'nden devam etmek üzere Küçükcami, Adacami ve Eskicami mahallelerini de kapsayacaktır. Toplam 7 bin 500 metreküp taş duvar yapılacak olup Birlik Mahallesi'nde 195 metre uzunluğunda afet risk alanı oluşturan bölgenin ıslah çalışması tamamlanmıştır'' dedi.

Asfaltlama çalışmalarına da değinen Minder, Adacami Mahallesi grup yolunda 700 metrelik kısmın altyapısı ile tamamlandıktan sonra asfaltlanarak trafiğe açıldığını kaydetti.

Asfaltlama çalışmalarının Ulucami Mahallesi Sırtlar mevkisinde sürdüğünü ifade eden Minder, ''Altyapı çalışmaları biten tüm mahallelerimizin asfaltlama çalışmalarını tamamlayacağız'' diye konuştu.