Güneysu'da İstiklal Marşı'na özel klip

Güneysu'da İstiklal Marşı'na özel klip
Rize'nin Güneysu ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan özel bir klip ile kutlamalara anlam katıldı.

Güneysu Kaymakamlığı koordinesinde, Güneysu Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın destekleriyle bir klip hazırlandı.

Klipte, Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, öğrenciler ve kamu kurum personelleri İstiklal Marşı'ndan mısralar okudu. Kurtuluş Savaşı'nı temsilen Ay Yıldız ve Türk Bayrağı'nın resmini çizerek milli duygularını dile getirdiler.

Klipte, Güneysu'nun doğal güzellikleri eşliğinde İstiklal Marşı'nın coşkusu ve anlamı vurgulandı. 7'den 70'e tüm Güneysuluların katılımıyla hazırlanan klip, sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

Güneysu Kaymakamlığı tarafından yapılan paylaşımda, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın." sözüne yer verildi. Paylaşımda ayrıca şu ifadelere yer verildi: "12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma münasebetiyle Güneysu olarak 7'den 70'e tek yürek İstiklal Marşımızı, gelecek nesillerimiz ve daha güçlü yarınlarımız için söyledik."

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum