Güneysu'dan Kefken'e 2. tur gezisi

Güneysu'dan Kefken'e 2. tur gezisi
Güneysu Derneği, Güneysu ve Beyoğlu Belediyelerinin katkıları ile düzenlenen başarılı öğrencilere yönelik Kefken yaz kampına gidecek olan 2. grup öğrenci kafilesi yola çıktı.

Uğurlama öncesi Kefken’e gidecek olan Güneysulu öğrencilere yönelik bir tanıtım paneli düzenlendi. Güneysu Derneğinin faaliyetlerinin tanıtıldığı panele: Güneysu Kaymakamı Suat Demirci, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk ile Kefken’e gidecek olan öğrencilerle öğrenci velileri katıldı.

Güneysu Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen panelde Güneysu Derneği tarafından Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’e Güneysu Derneği’nin yapmış olduğu çalışmalara verdiği destekten dolayı plaket verildi.

Kefken’e götürülen 1. grup öğrencilerinin yapmış oldukları aktivitelerin de gösterildiği panelde açılış konuşmasını yapan Güneysu Derneği Genel Sekreteri Murat Hekim, 1. grup öğrencilerin Beyoğlu Belediyesi katkıları ile Kefken’de ağırladıklarını ve İstanbul’da gezdirildiklerini hatırlattı. Öğrencilerle yapmış oldukları etkinlikler ve gezileri hakkında bilgiler veren Hekim, Güneysu Derneği’nin yapmayı planladığı projeler hakkında da bilgiler verdi.

Panelde Güneysu Derneği Başkanı Sabri Çepni de yaptığı konuşmada, Güneysu Derneği olarak yapmış oldukları çalışmalarda Güneysululuk bilincini yanı sıra ülke yararına olan her türlü hareketi desteklediklerini ve kaynaşma sağladıklarını ifade etti.

7125 Güneysu Derneğine vermiş olduğu destekten ötürü Güneysu Derneği tarafından Kendisine plaket takdim edilen Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder de yapılan çalışmalar ve geliştirilen projeler sebebi ile Güneysu Derneğine teşekkür etti

 Eğitime ve Güneysulu öğrencilere yönelik projelerin ve çalışmaların her zaman destekleyicisi olacaklarını ifade eden Minder: “Sadece yaz tatillerine yönelik değil, önümüzdeki eğitim öğretim yılına ve kış dönemi tatiline yönelik çalışmalarımız da mevcuttur. Yarıyıl tatilinde başarılı olacak olan belli sayıdaki öğrencileri de Akdeniz bölgesine tatile göndermeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

7126

Güneysu Kaymakamı Suat Demirci de yaptığı konuşmada Eğitimde kalitenin arttırılmasına yönelik çalışmaların önemine değindi.

Güneysu’daki ilköğretim okullarının seçmiş olduğu başarılı 2. grup öğrenciler, Güneysu Derneği Genel Sekreteri Murat Hekim liderliğinde Kefken’e doğru yola çıkarken öğrencileri Güneysu kaymakamı Suat Demirci, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk ve öğrenci velileri uğurladı.