Güneysu'nun Yeni Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek Kimdir?

Güneysu'nun Yeni Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek Kimdir?
Bitlis'in Hizan Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, Rize'nin Güneysu Kaymakamlığına atandı.

Rize'nin Güneysu Kaymakamı Arif Oltulu, Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürü olarak atandı. Güneysu Kaymakamlığına ise Bitlis ili Hizan Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek'in ataması gerçekleştirildi.

MUHAMMED İKBAL YELEK KİMDİR?

1990 yılında Giresun’un Alucra İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Alucra İlçesinde tamamladıktan sonra 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümüne girmeye hak kazandı ve 2011 yılında bu bölümden mezun  oldu. 2013 yılında Maliye Bakanlığında Gelir Uzman Yardımcısı, 2014 yılında Vergi Müfettiş Yardımcısı ve 2015 yılında İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörü olarak görev yaptı. 2017 yılında Kaymakamlık Sınavını kazanarak Giresun Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare mesleğine geçiş yaptı. İl Merkez Stajını Giresun Valiliğinde, Mülkiye Teftiş Stajını Eskişehir’de, Refiklik Stajını İzmir’in Bayındır ve Mersin’in Tarsus İlçelerinde tamamladı. Düzce’nin Yığılca İlçesinde 8 ay Kaymakam Vekilliğini yaptıktan sonra 8 ay süreyle İngiltere’nin Leicester şehrinde yabancı dil eğitimi alan Kaymakamımız  28.10.2019 tarihinde Bolu Mudurnu Kaymakamlığına atanmıştır. İçişleri Bakanlığının 04/09/2020 tarihli oluru ile Hizan Kaymakamlığına görevlendirilmiştir.

Evli ve 1 çocuk babasıdır.

guneysu-kaymakami-muhammed-ikbal-yelek.png

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.