Güneysuspor Süper Lig İçin Yeniden Başlıyor. Erkekler 1. Ligi'nde Play-Off'lar Sakarya'da 4-6 Nisan'da Oynanacak

Güneysuspor Süper Lig İçin Yeniden Başlıyor. Erkekler 1. Ligi'nde Play-Off'lar Sakarya'da 4-6 Nisan'da Oynanacak
2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Lig A Grubunu 2. sırada tamamlayan ve play-off’lara kalan Güneysuspor, ilk maçında yarın Karlikit Karabük Yenişehir GSK ile karşılaşacak.

Güneysuspor’un da yer alacağı 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Lig play-off maçları 4, 5 ve 6 Nisan 2024 tarihlerinde Sakarya Serdivan Spor Salonu'nda yapılacak.

İlk maçını yarın Karlikit Karabük Yenişehir GSK ile saat: 13.00’te oynayacak olan Güneyspor, ikinci maçında 5 Nisan Cuma günü saat: 13.00’te Zeytinburnu Irmak Spor Kulübü ile karşılaşacak. Güneysuspor, play-off maçlarının 3. ve son karşılaşmasında cumartesi günü saat 17.00’de Mihalıççık Belediye Spor Kulübü ile karşılaşacak. 3 maç sonucunda ilk 2 sırayı alan takımlar dörtlü final oynamaya hak kazanacak.

Erkekler 1. Lig sonunda, gruplarında birinci sırayı Seyhan Belediyespor ile Depsaş Enerji AS Hentbol takımlar play-off serisi oynamadan doğrudan dörtlü final oynamaya hak kazandı. Normal lig sonunda gruplarında ikinci, üçüncü ve dördüncü sırayı alan takımlar play-off serisi oynamaya hak kazandı. Play-Off müsabakaları bir grup merkezinde, diğer grubun takımlarıyla toplam üç maç üzerinden, tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Play-off maçları sonunda ilk iki sırayı alan iki takım, normal sezon sonunda gruplarında birinci sırada yer alan diğer iki takımla birlikte dörtlü final oynamaya hak kazanacak.

Erkekler 1.Lig'inde 17-19 Nisan 2024 Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanacak Dörtlü Final sonrasında birinci ve ikinci sırayı alan takımlar Süper Lig'e yükselecek.

erkekler-1-liginde-play-offlar-sakaryada-4-6-nisanda-oynanacak.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.