Güneysuspor Türkiye Şampiyonası'na Namağlup Olarak Katılacak

Güneysuspor Türkiye Şampiyonası'na Namağlup Olarak Katılacak
Güneysuspor Hentbol genç takımı, Rize İl Şampiyonası'nda gösterdiği başarılı performansla Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Güneysusporlu gençler, oynadıkları 12 maçı da kazanarak namağlup olarak il birincisi oldular.

Türkiye Şampiyonası'nın 29 Ocak 2024 tarihinde oynanacağı, ancak yer ve saatinin henüz belli olmadığı bildirildi.

Güneysusporlu gençler, Türkiye şampiyonasında Rize'yi ve Güneysu'yu en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Rize Belediyespor Hentbol takımının da Süper Lig'de mücadele etmesi nedeniyle, Türkiye Şampiyonası'nda Rize'yi temsil edecek iki takım olacak. Rize Belediyespor'un genç takımı da Türkiye şampiyonasında başarılı olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Rize Belediyespor Hentbol Takımı'nın Süper Lig'de olması nedeni ile genç takımı da Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı. Bu nedenle, Türkiye Şampiyonası'nda Rize'yi iki takım temsil edecek.

guneysuspor-12den-vurdu-namaglup-olarak-turkiye-sampiyonasinda-boy-gosterecek-3.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum