GÜNHAFDER'in Yeni Başkanı Bayram Ali Aslan oldu

GÜNHAFDER'in Yeni Başkanı Bayram Ali Aslan oldu
Güneysu Kur’an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği (GÜNHAFDER)'in 4. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa Bayram Ali Aslan seçildi.

Güneysu Kur’an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği (GÜNHAFDER)’in 4. Olağan Genel Kurulu, Bayram Ali Aslan başkanlığındaki tek liste ile Dernek Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Kongre, İstiklal Marşı’nın okunması ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Konuşmaların ardından yapılan Genel Kurul sonucunda Güneysu Kur’an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına Bayram Ali Aslan, Başkan Yardımcılıklarına Adem Erkan ve Hüseyin Kandemir, Sekreterliğe Muhammet Yıldırım, Muhasipliğe Hüseyin Karaosman, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Faik Kalın, Mustafa Peçe, Ömer Kazdal, Ali Erkan, Mustafa Kul ve Şaban Delibalta seçildi.

Bayram Ali Aslan, yaptığı konuşmasında, “Mensubu olmaktan onur duyduğum Güneysu Kur’an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneğimize üyelerimizin teveccühü ile başkan seçilmiş bulunmaktayım. Dördüncü dönemde bizleri bu göreve layık gören dava arkadaşlarıma şükranlarımı arz ediyorum. Öncelikle kuruluşundan bugüne derneğimize hizmet eden Kurucu Başkanımız Mustekim Kaba'ya ve tüm üyelerimize, dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Yönetim Kurullarında görev yapan, görevi devreden ve bugünkü Genel Kurulumuzda yeni Yönetim Kurulunda görev alan tüm kardeşlerime hizmetlerinden, gayretlerinden, samimi bir şekilde istikamet üzere çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Amacımız kaldığımız yerden ilk günkü aşkla öncü nesiller yetiştirme gayretiyle yola devam etmektir.” dedi.

gunhafderin-yeni-baskani-bayram-ali-aslan-oldu-1.jpggunhafderin-yeni-baskani-bayram-ali-aslan-oldu-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum