GÜNİMDER Çifte Bayram Yaşatacak!

GÜNİMDER Çifte Bayram Yaşatacak!
Rize'de Ramazan Bayramı'nın 3. gününde Güneysu İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği çifte bayram yaşatacak...

Ramazan bayramlarında bir araya gelmeyi geleneksel hale getiren Güneysu İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği,  bu yıl 5. kez bir araya gelecek. Ramazan Bayramının 3. günü bir araya gelecek olan mezun ve mensuplar hem hasret giderecek hem de okulun yeni öğrencilerine hitapta bulunacaklar.

hikmet-yanik.jpg"Güneysu İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları ile bu yıl 5. kez bir araya gelmenin heyecanını taşıyoruz.  Ramazan Bayramı'nın 3. günü bir araya gelip, mezun ve mensuplarımızla çifte bayram yapmanın mutluluğunu tadacağız." açıklamasında bulunan Güneysu İmam Hatip Lisesi Mensupları Derneği (GÜNİMDER) Başkanı Hikmet Yanık, program hakkıında detaylı bilgi vererek program içeriğini açıkladıktan sonra sözlerini şöyle sürdürdü: "GÜNİMDER ailesi olarak 5. buluşma gününe yoğun bir çalışma temposu ile yönetim kurulu olarak el ele hazırlanıyoruz. Her geçen yıl katılımda ciddi artışlar oluyor. Bu yıl 300'ün üzerinde  mezun ve mensup katılımcıyı beklemekteyiz.  Gelen kardeşlerimiz için bir günlük dolu dolu etkinlik düzenledik.

Amacımız mezun ve mensuplarımızı her yıl bir araya getirerek, hayat tecrübelerimizi birbirimizle paylaşmak, okulumuzu yakından takip etmek, ihtiyaçlarını birlikten güç doğar düşüncesiyle gidermek, okulumuzda okuyan öğrenci kardeşlerimize moral motivasyon sağlamak ve yeni değişiklikle okulumuzu yaptıran Merhum Mandev Osman ERKAN amcamızın isminin verildiği Güneysu Osman Erkan İmam Hatip Lisesi camiasının birlik ve beraberliğini daim eylemektir. Onun için Güneysu İmam Hatip Lisesi'nin bütün mezun ve mensuplarını Ramazan Bayramı 3. Gününde Bayramlaşmaya ve kucaklaşmaya yürekten bekliyoruz.

Yanık sözlerini "Güneysu İmam Hatip Lisesi kurulduğu tarihten bugüne dek gerçekten başarılı öğrenciler yetiştirmiş ve şu anda ülkenin çok önemi kademelerinde görev alan önemli şahsiyetleri bağrında büyütmüştür. Şimdi ise bütün mezun ve mensuplarımızın adeta bir anne kucağı gibi büyüdükleri okullarına hiç olmazsa yılda bir gününü ayırmaları gerektiğinin temenni edildiği GÜNİMDER yönetim kurulu bu büyük buluşma için büyük bir özveri ve heyecan ile çalışmaktadır." şeklinde tamamladı.

guneysu-imam-hatip-lisesi-mezun-ve-mensuplari-dernegi-(gunimder).jpg

İŞTE 21 Ağustos 2012 Ramazan Bayramının 3. Günü Güneysu İmam Hatip Lisesi'nde Saat : 10:00'da Başlayacak Programın Detayı:

Saat: 10:00 Güneysu İmam Hatip Lisesi'nde Buluşma

10:30 Salon Programı

13:00 Öğle Yemeği

14:30 Öğretmenimiz Mehmet SANCAKTUTAR ve Mensuplarımızdan Mehmet KAZDAL'ın

yeni kitaplarını imzalamaları

15:30 Serbest Zaman ve Sohbet

16:00 Dağa Cami Manzarasında Çay Keyfi 

19:00 Dönem Mezunlarının Serbest Organizasyonları