Günün Özeti

Günün Özeti
Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "AK Parti'de Bylock kullanan vekiller olduğu ve bu isimleri elemek için erken seçime gidileceği"...

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "AK Parti'de Bylock kullanan vekiller olduğu ve bu isimleri elemek için erken seçime gidileceği" iddialarına yanıt verdi.

"Vatandaşlarımız ve dostlarımız şundan emin olsun..."

Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şundan tüm vatandaşlarımız, tüm dostlarımız emin olsunlar: Bugün Türkiye, 15 Temmuz sabahına kıyasla, daha güçlü, daha dirayetli, daha kararlı bir ülkedir. Kardeşliğimize, vatanımıza, istiklalimize, geleceğimize kast eden hiçbir saldırı başarılı olamayacaktır" dedi.

TSK'da 195 personel daha ihraç edildi

Ankara - Milli Savunma Bakanlığı kararıyla FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığı ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığından 195 personel ihraç edildi.

Hükümetten "asit yağmuru" açıklaması

Ankara - Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Musul'un güneyinde bulunan kükürt üretim tesislerinin ateşe verilmesi sonucu oluşan zehirli gazların Türkiye'de asit yağmurlarına sebep olma ihtimaliyle ilgili, "Büyük bir tehlike büyük bir paniğe gerek olacak bir hadise yok" dedi.

105 PKK'lı öldürüldü

Ankara - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 20-26 Ekim tarihleri arasında icra edilen operasyonlarda 105 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

127 DEAŞ ve 8 PKK hedefi vuruldu

Ankara - TSK, Fırat Kalkanı Harekatı'nın 66. gününde, DEAŞ terör örgütü unsurlarına yönelik icra edilen 2 hava harekâtı sonucu 2 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği açıkladı.

Kaynak:IHA