Günün Özeti

Günün Özeti
Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'yı sert biçimde uyararak, "Siz böyle davranmaya devam ederseniz, yarın dünyanın hiçbir yerinde hiçbir Avrupalı,...

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Avrupa'ya sert uyarı !

Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'yı sert biçimde uyararak, "Siz böyle davranmaya devam ederseniz, yarın dünyanın hiçbir yerinde hiçbir Avrupalı, Batılı, güvenle, huzurla sokağa adım atamaz. Bu tehlikeli yolu açarsanız en büyük zararı siz görürsünüz" dedi.

"Bu yerli ve milli bir sistem"

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, "-Efendim başkanlık sistemi Amerika'ya benzemiyor, Fransa'ya benzemiyor-. Doğru bu milli bir sistem, yerli bir sistem, bizim ihtiyaçlarımıza göre belirlenmiş bir sistem. Bunun kararı milletim verecek. Amerika vermeyecek, Almanya vermeyecek" dedi.

Sınırdan şehit haberi geldi

Ankara - Hatay'ın Reyhanlı ilçesi 2'nci Hudut Alay Komutanlığı Bükülmez Hudut Karakol Komutanlığında görevli bir asker, Suriye'deki PKK-PYD bölgesinden açılan keskin nişancı ateşi ile şehit oldu.

Marmaray'da seferlere arıza engeli

İstanbul - Yüksek gerilim hatlarında meydana gelen arıza nedeniyle Maramaray'da seferler durdu.

...

CHP'li Başkan: Bu güzel hava "evet'in habercisidir

Düzce - CHP milletvekillerinin Akçakoca meydanında yaptığı "Hayır" mitinginde, İlçe Başkanı Turan Güler'in konuşma sırasında "Böyle güzel bir gün "Evet'in habercisidir'" deyince ortalık bir anda buz kesti.

Galatasaray'da bir istifa daha !

İstanbul- Galatasaray'da Sportif A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Alp Yalman, görevinden istifa etti.

Kaynak:IHA