Günün Özeti

Günün Özeti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa'ya sert tepki göstererek, "Size rahat olmayacak. Siz Recep Tayip Erdoğan'a "diktatör" dediğiniz sürece bilesiniz...

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Avrupa'ya yüklendi: Size rahat olmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa'ya sert tepki göstererek, "Size rahat olmayacak. Siz Recep Tayip Erdoğan'a "diktatör" dediğiniz sürece bilesiniz ki Recep Tayip Erdoğan da size "faşist" de diyecek "Nazi" de diyecek" dedi.

"CHP'de kimin genel başkan olduğu belli değil"

Başbakan Binali Yıldırım, CHP'ye yüklenerek, "Kimin genel başkan olduğu belli değil, her biri boy. Baykal, Muharrem İnce, Gürsel Tekin, ayrı bir havadan çalıyor, hepsi 16 Nisan için değil genel başkanlık için kendi hesaplarını yapıyorlar" dedi.

Şimşek: Çok kapsamlı reform programımız var

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Çok kapsamlı reform programımız var. Türkiye'nin hikayesi orta ve uzun vadede güçlü olmaya devam edecek" dedi.

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu: 26 gözaltı

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 26 şüpheli gözaltına alınırken, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

TSK Zap'ı havadan ve karadan vurdu: 9 terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'ın Zap bölgesine düzenlenen hava harekatı ve topçu atışları sonucu 9 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Kaynak:IHA