Günün Özeti

Günün Özeti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği liderlerinin Vatikan'da toplanmasını sert biçimde eleştirerek, "Haçlı ittifakı kendini gösterdi" dedi.

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Papa ne zamandan beri AB üyesi?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği liderlerinin Vatikan'da toplanmasını sert biçimde eleştirerek, "Haçlı ittifakı kendini gösterdi" dedi.

Tunceli'de 14 terörist öldürüldü

Tunceli - Tunceli Valiliği, merkez Kutu Dere bölgesinde yürütülen operasyonlarda 14 teröristin silah ve teçhizatlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildiğini açıkladı.

"İstikrarı kalıcı hale getiremezsek..."

Uşak - Türkiye'nin her zaman tek parti iktidarlarıyla büyümeye geçtiğini belirten Başbakan Binali Yıldırım, "Türkiye'de istikrarı kalıcı hale getiremezsek tüm kazanımlar birer birer yok olur" uyarısında bulundu.

Bakan'dan G.Saray yönetimine tepki !

Samsun - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Galatasaray yönetim kurulunda bir kısım üyelerin Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç konusunda hayır oyu kullanmalarının bir açıklaması yoktur. Galatasaray bu kararı ivedi şekilde düzeltmelidir" dedi.

Serdar Ortaç konser sırasında fenalaştı

Edirne - Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Bulgaristan'ın Svilengrad şehrinde özel bir eğlence merkezinde verdiği konser sırasında fenalaştı.

Ankara'da korkunç kaza: 4 ölü, 1 yaralı

Ankara - Ankara'da kontrolden çıkan otomobil bariyerleri aşarak metrelerce yüksekten muhtarlık binasının üzerine düştü. Feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Hareket halindeki otomobile yıldırım düştü

İstanbul - Seyir halindeki otomobile yıldırım düştü, o anlar kameraya yansıdı.

Kaynak:IHA