Günün Özeti

Günün Özeti
Ankara - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 21 Temmuz 2016 tarihinde ABD Başkonsolosluğu adına kayıtlı numaradan Adil Öksüz'ün cep telefonunun arandığına...

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Kalkışmadan 6 gün sonra ABD Başkonsolosluğundan aranmış

Ankara - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 21 Temmuz 2016 tarihinde ABD Başkonsolosluğu adına kayıtlı numaradan Adil Öksüz'ün cep telefonunun arandığına dair kayıt olduğunu açıkladı.

ABD Büyükelçiliğinden "Adil Öksüz" açıklaması

Ankara - ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Adil Öksüz'e açılan telefonla ilgili bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı kürsüde attı

Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güzellik Uzmanlarının Tıbbi Cihaz Kapsamına Girmeyen Cihazları Kullanarak Tıbbi Amaçlı Olmayan İşlemleri Yapabilmesi ve Bu Uzmanların Sahip Olması Gereken Belgeleri Düzenleyen Bakanlar Kurulu kararını" güzellik uzmanlarının huzurunda imzaladı.

19 hedef vuruldu, 3 terörist etkisiz hale getirildi

Ankara - Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarınca Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçeleri ile Irak'ın Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında 19 hedef imha edilirken, Diyarbakır'ın Hani-Lice kırsalındaki operasyonda 3 teröristin etkisiz hale getirildi, 3 terörist de yakalandı.

İzmir'de bomba teröristlerin elinde patladı: Biri öldü, biri yaralı

İzmir - Buca ilçesinde, korku ve panik yaratmak için çöp konteynerleri ve yol kenarlarına el yapımı patlayıcı koyan teröristlerin planı, patlayıcının ellerinde patlamasıyla sonuçlandı. Teröristlerin biri öldü, diğeri yaralandı.

Terör zanlısının evinde bulundu: 30 dakikada öldürüyor

İstanbul - Terör propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan şahsın evinde anavatanı Avustralya ve Amazon Ormanları olan değişik tür ve ebatlarda 15 örümcek ele geçirildi.

Kayıp şahıs, dev pitonun midesinden çıktı

Açe - Kayıp şahıs, dev pitonun midesinden çıktı.

Ameliyathanede skandal görüntüler !

Bogota - Hasta ameliyat masasındayken, onlar böyle eğlendi.

Kaynak:IHA