Günün Özeti

Günün Özeti
Başbakan Binali Yıldırım, "Rumlar, adada birlikte yaşama ve adayı birlikte yönetme mutabakatını anlaşmanın mürekkebi kurumadan terk etmişlerdir" dedi.

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Anlaşmanın mürekkebi kurumadan terk ettiler"

Başbakan Binali Yıldırım, "Rumlar, adada birlikte yaşama ve adayı birlikte yönetme mutabakatını anlaşmanın mürekkebi kurumadan terk etmişlerdir" dedi.

...

Erdoğan, Mahmud Abbas ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik hak ihlalleriyle ilgili Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mescid-i Aksa'ya girişe kısıtlamalar getirilmesinin kabul edilemeyeceğini belirtti.

...

Cumhurbaşkanına suikast girişimi davasında ara karar

15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişiminde bulunan 44'ü tutuklu 47 sanıklı "Suikast girişimi" davasında üçüncü ara karar açıklandı. Sanık ve sanık avukatlarının yeni delil, bilirkişi, olay yeri keşfi, yeni adli tıp uzmanı ve otopsi gibi yeni taleplerinin tamamı reddedildi.

...

Öğretmen'in şehit edilmesiyle ilgili 6 terörist daha öldürüldü

Tunceli'de terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda öğretmen Necmettin Yılmaz'ın şehit edilmesi olayıyla bağlantılı 6 teröristin öldürüldüğü bildirildi.

...

Bakanlıklarda devir teslimler sürüyor

Bakanlıklarda devir teslimler sürüyor.

...

Vincin halatı koptu: 3 ölü, 3 ağır yaralı

Adana'da çatı tamiratı yapmak için vincin sepetine binen 6 işçiden 2'si halatın kopması sonucu 10 metreden yere çakılarak hayatını kaybetti. 4 işçi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken şahıslardan biri de hastanede hayatını kaybetti.

...

15 Temmuz şehidi adına uyuşturucu operasyonu

Eskişehir merkezli 5 ilde, 60 ekipten oluşan 750 emniyet görevlisinin katıldığı önceki günkü uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 44 zanlı adliyeye sevk edilirken, polisin hazırlıkları, baskını ve operasyonun helikopter görüntüleri basınla paylaşıldı.

...

Soyguncu neye uğradığını şaşırdı

Silahlı çalışan hırsızı böyle kaçırdı.

...

Kaçak sürücü ortalığı birbirine kattı

Polisten kaçan sürücü ortalığı birbirine kattı.

Kaynak:IHA