Günün Özeti

Günün Özeti
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Gökova Körfezi'nde meydana gelen depremin büyüklüğünü 6.5 olarak güncelledi.

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

AFAD: Depremin büyüklüğü 6,5

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Gökova Körfezi'nde meydana gelen depremin büyüklüğünü 6.5 olarak güncelledi.

"Türkiye'yi karalamaya gücünüz yetmez"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alman Dışişleri Bakanının Türkiye'ye yönelik "yaptırım" tehdidine tepki gösterdi. Erdoğan, Alman şirketlerine soruşturma açıldığı yönündeki iddiaları da yalanlayarak, "Türkiye'yi karalamaya gücünüz yetmez" dedi.

Başbakan Yıldırım'dan Almanya'ya çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, "Benim çağrım, teenni ile hareket etmektir. İlişkilerin zarar görmesinin Almanya'ya da Türkiye'ye de yararı yok " dedi.

"Devletimiz tüm kurumları ile vatandaşımızın yanındadır"

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Bodrum açıklarında meydana gelen depremin ardında kente gelerek, incelemelerde bulundu.

TSK: 54 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bir hafta içinde gerçekleştirilen Teröristle Mücadele Harekatı kapsamında biri sözde lider kadrosunda olmak üzere 54 teröristin etkisiz hale getirildiğini, harekat kapsamında 1 askerin şehit olduğunu, 26 askerin de yaralandığını açıkladı.

Harun Kolçak'a veda

62 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Harun Kolçak, son yolculuğuna uğurlandı. Kolçak'ın cenaze törenine bir çok ünlü isim katıldı.

Isla Fenerbahçe'ye imzayı attı!

Fenerbahçe, Şilili sağ bek Mauricio Isla'yı renklerine bağladığını resmen duyurdu.

Kaynak:IHA