Günün Özeti

Günün Özeti
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda biri sözde lider kadrosunda olmak üzere 55 teröristin etkisiz hale getirildiğini...

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

TSK: 1 haftada 55 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda biri sözde lider kadrosunda olmak üzere 55 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

İsrail, Mescid-i Aksa'ya yine 50 yaş altı yasağı koydu

İsrail 50 yaşın altındaki Müslümanların Mescid-i Aksa'ya girişini yeniden yasakladı. Bunun üzerine protesto gösterisi yapan Filistinli gençler, İsrail güvenlik güçleri tarafından açılan ateşle yaralandı.

Barcelona'da tren kazası: 48 yaralı

İspanya'nın Barcelona kentinde meydana gelen tren kazasında 48 kişinin yaralandığı açıklandı.

Süper Lig'de flaş değişiklik

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, "1997 yılından beri 18 kişi olan maç kadrosunun, 21'e çıkarılmasıyla ilgili bir karar aldık" dedi.

Barcelona idmanı karıştı! Neymar'ı zor tuttular

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, antrenmanda yeni transfer Nelson Semedo ile kavga etti. Yaşanan tartışmanın ardından Neymar, sahayı terk ederek çalışmayı yarıda bıraktı.

Temizlik yaparken bu hale geldi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde evinde temizlik yaparken lavabo açıcıya sıcak su döken kadının yüzü feci şekilde yandı. Gözlerine kadar yanan talihsiz kadın, "Kadınlar dikkat etsin, çok zor bir durum" diyerek uyardı.

Kaynak:IHA