Günün Özeti

Günün Özeti
Ankara - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, hükümetin memur ve memur emeklilerine yönelik son zam teklifini açıkladı.

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Hükümetin memurlar için son zam teklifi belli oldu

Ankara - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, hükümetin memur ve memur emeklilerine yönelik son zam teklifini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Zekai Aksakallı açıklaması

İstanbul - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Korgeneral Zekai Aksakallı'nın yeni göreviyle "Askerlikte kırgınlık kavramı olmaz. Asker nerede görev verilirse orada görevini yapar" dedi.

"En istikrarlı ülke Türkiye olacak"

Singapur - Başbakan Binali Yıldırım, darbe girişimine rağmen Türkiye'nin büyümeye devam ettiğini ifade ederek, "Bundan sonra gelecek 10 yıllarda en istikrarlı ülke Türkiye olacak" dedi.

27 terörist etkisiz hale getirildi

Ankara - İçişleri Bakanlığı, terörle mücadele kapsamında ülke genelinde yürütülen operasyonlarda, son bir haftada yurt içinde 17'si ölü 27 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Artvin'de feci kaza: 5 ölü, 5 yaralı

Artvin - Yusufeli ilçesi Ögdem köyünde kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Husumetli olduğu baldız ve bacanağını öldürdü

Antalya - Manavgat ilçesinde bir kişi, aralarında husumet bulunan baldız ve bacanağını tüfekle vurarak öldürdü.

Düğün kavgayla bitti: 17 yaralı

Zonguldak - Gökçebey ilçesinde bir düğünde çıkan kavgada 17 kişi yaralandı.

Yağmur bekleyen İstanbullulara hortum sürprizi

İstanbul - Beklenen yağmurdan önce beklenmeyen bir doğa olayı yaşandı.

İşçiler yere böyle çakıldı: Bebekli kadın kıl payı kurtuldu

Denizli - Pamukkale ilçesindeki bir inşaatta çalışan iki işçi, üçüncü kattan aşağıya düştü. İşçilerin düşme anı kameraya yansırken, o sırada oradan geçmekte olan bebekli kadın, kazadan kıl payı kurtuldu.

Kaynak:IHA