Günün Özeti

Günün Özeti
Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimini uyararak, "Bugünün hırsı için yarınlarınızı heba etmeyin. İsrail bayraklarının...

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"İsrail bayraklarının orada dalgalanması sizi kurtarmaz"

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimini uyararak, "Bugünün hırsı için yarınlarınızı heba etmeyin. İsrail bayraklarının orada dalgalanması sizi kurtarmaz, bunu bilesiniz" dedi.

AK Partili vekile veda

Şanlıurfa - Dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, memleketi Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde gözyaşlarıyla defnedildi. Törene Başbakan Binali Yıldırım da katıldı.

Askeri konvoya saldıran 3 terörist etkisiz hale getirildi

Hakkari - Hakkari'de askeri konvoya roketli saldırı gerçekleştiren 3 terörist etkisiz hale getirildi.

2 bin 500 polisle uyuşturucu operasyonu: 170 gözaltı

Adana - Adana'da 2 bin 500 polisin katılımıyla düzenlenen, 15 Temmuz şehitleri ikiz polisler Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşlerin adlarının verildiği uyuşturucu operasyonunda 170 kişi gözaltına alındı.

Bonzai tuzağına düşen yabancıların hali yürek burktu

İstanbul - Birçok genci ağına düşüren bonzai tuzağına İstanbul'da yaşayan yabancılar da yakalandı. Beyoğlu ve Şişli'de iki yabancı şahsın bonzainin etkisiyle kendini kaybettiği anlar kameralara yansıdı.

Avcılar açıklarında yaralı yunus alarmı

İstanbul - Avcılar'da denizde yaralı bir şekilde bulunan yunus, polis ekipleri ve balıkçılarla kıyıya çıkarılarak tedavi edildi. Tedavisinin ardından yunus balıkçıların yardımı ile Avcılar açıklarında derin bir noktaya bırakıldı.

Galatasaray'da Tolga Ciğerci şoku

İstanbul - Galatasaray'da yeni sezonun etkili isimlerinden Tolga Ciğerci, sakatlığı nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

İki boksör de nakavt oldu

Buenos Aires - Arjantin'de oynanan bir amatör boks müsabakasında spor tarihinde çok az görülen bir olay yaşandı.

Kaynak:IHA