Günün Özeti

Günün Özeti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan D-8 Zirvesi sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Erdoğan'dan ABD'ye çok sert Öcalan posteri tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan D-8 Zirvesi sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. Erdoğan, Rakka'da teröristbaşı Öcalan'ın posterinin açılmasına sert tepki göstererek, "Amerika bunu nasıl izah edecek. Yanımızda değilsiniz .İnanmıyoruz" dedi.

...

Yıldırım'dan Recep Altepe açıklaması: Arkadaşlarımız gereğini yapacaktır

Başbakan Binali Yıldırım, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin,"Görevimize devam ediyoruz" açıklamasını değerlendirerek, "Arkadaşlar gereğini yapacaklardır. Buna inanıyorum" dedi.

...

TSK: 45 terörist etkisiz hale getirildi"

Türk Silahlı kuvvetleri (TSK), son bir hafta içinde ikisi sözde lider kadroda olmak üzere 45 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

...

24 ilde FETÖ operasyonu: 110 gözaltı kararı

FETÖ'ye yakınlığı ile bilinen ve KHK ile el konularak geçtiğimiz yıl kayyum atanan Kaynak Holding'e bağlı şirketlerin yöneticileri, ortakları ve çalışanlarına yönelik İstanbul merkezli 24 ilde "2. dalga" operasyonu başlatıldı.

...

Şırnak'taki maden faciasına 3 tahliye

Şırnak'ta 7 işçinin hayatını kaybettiği, 1 işçinin de yaralandığı maden ocağındaki göçükle ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan ve aralarında yüklenici firma sahibinin de bulunduğu 3 şahıs, haklarında adli kontrol kararı verilerek tahliye edildi.

...

Yolcu otobüsü tıra çarptı: 1 ölü, 23 yaralı

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde tır ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 23 kişi de yaralandı.

...

Üvey babasını sopayla böyle öldürdü

Üvey babasını sopayla öldürdü.

Kaynak:IHA