Günün Özeti

Günün Özeti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'ye tepki göstererek, "13 tane korumam kendi davetine gittiğimiz Amerika'da tanımadan, görmeden, bilmeden haklarında,...

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

ABD'ye sert çıktı: Ben bu ülkeye medeni demem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'ye tepki göstererek, "13 tane korumam kendi davetine gittiğimiz Amerika'da tanımadan, görmeden, bilmeden haklarında, gıyaplarında kalkıp gözaltı alma kararı çıkıyorsa kusura bakmasınlar ben bu ülkeye medeni demem" dedi.

...

Başbakan Yıldırım'dan öğrencilere burs müjdesi

Başbakan Binali Yaldırım, Elazığ'dan öğrencilere burs müjdesi verdi. Yıldırım, "2003'te öğrenci başına 45 lira burs veya kredi veriyorduk, 2018'de bu rakam 470 lira olacak. 425'di hadi bakalım bu sene 470'e çıktı. Bunu da ilk Elazığ'da açıklamış olduk" dedi.

...

FETÖ'nün 2 numarasının oğlu tutuklandı

FETÖ'ye yönelik kent genelinde yapılan operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5'i tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında terör örgütünün önemli isimlerinden Mustafa Özcan'ın oğlu, Enes Özcan'ın telefonuna babasının adını "Baş Yüceler Şurası Başkanı" olarak kaydettiği öğrenildi.

...

Bingöl'de hava harekatı: 4 terörist daha...

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Bingöl'ün Genç kırsalındaki bölücü terör örgütü hedeflerine düzenlenen hava harekatı ile 4 teröristin etkiszi hale getirildiğini açıkladı

...

Bakan Fakıba'dan ucuz et müjdesi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa'da katıldığı "Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği Sertifikalı Tohumluk İstişare Toplantısı'nda, "Allah'ın izniyle bir haftaya kadar garibanın nasıl ucuza da et yediğini hep beraber göreceğiz" dedi.

...

Sessiz maçta kazanan Galatasaray

Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda karşılaştığı Pınar Karşıyaka'yı 91-75 mağlup etti. Karşılaşma iki takım arasında geçtiğimiz sezon çıkan olaylar nedeniyle seyircisiz olarak oynandı.

...

Yedi, içti, soydu, not bıraktı...

Adana'da bir tatlıcıya girip tatlı yiyip kola içtikten sonra 250 lira çalan hırsız tatlı kutusuna "bir dahakine daha fazla para isterim" notu bırakırken, bu anlar saniye saniye görüntülendi.

Kaynak:IHA