Günün Özeti

Günün Özeti
Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, kara birliklerinin saat 11.05 itibariyle Gülbaba mevkiinden sınır ötesine giriş yaptığını duyurdu.

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Kara harekatının başladığını duyurdu

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, kara birliklerinin saat 11.05 itibariyle Gülbaba mevkiinden sınır ötesine giriş yaptığını duyurdu.

45 terör hedefi yerle bir edildi

Ankara - Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Harekâtının ikinci gününde 45 terör hedefinin imha edildiğini, harekâta katılan 32 uçağın da emniyetle üslerine döndüğünü açıkladı.

"Karşımıza kim çıkarsa çıksın ezer geçeriz"

Bursa - Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'nin ve terör örgütlerinin sokak çağrısı konusunda uyararak, "Sakın ha bu çağrıya uyup da meydanlara çıkma yanlışına düşenler olursa bedelini çok ağır öderler. Bu milli mücadelede karşımıza kim çıkarsa çıksın ezer geçeriz" dedi.

CHP'ye Necip Fazıl'ın sözleriyle yüklendi

Ankara - MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun Zeytin Dalı Harakatına ilişkin sözlerine sert tepki göstererek, "Rahmetli Necip Fazıl Kısakürek'in dediği gibi "Bizdeki muhalefet iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır'. Dalından kopan CHP'nin hız ve yönünü bundan böyle Türkiye düşmanlarının besleyeceği rüzgar belirleyecektir" dedi.

Buzlanma ve sis zincirleme kazaya yol açtı

Moskova - Rusya'da kar, sis ve buzlanma sebebiyle zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kamyonetle girdiler, ATM'yi götürdüler

Washington - ABD'nin başkenti Washington'da 3 soyguncu, bir marketi saniyeler içinde soydu.

Korkunç kaza kamerada!

Hanoi - Vietnam'da aşırı süratli motosiklet, kavşakta otomobile çarptı. Feci kazada metrelerce uçan adam, ağır şekilde yaralandı.

Gol düellosunda kazanan yok

Konya - Süper Lig'in 18. haftasında Atiker Konyaspor ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı.

Kaynak:IHA