Günün Özeti

Günün Özeti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili, "Dağ taş demeden, gece gündüz demeden şuanda bu savaşı, bu mücadeleyi askerimiz...

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Dağ taş, gece gündüz demeden mücadele sürüyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili, "Dağ taş demeden, gece gündüz demeden şuanda bu savaşı, bu mücadeleyi askerimiz sürdürüyor, tüm imkanları ile. Bazı yalan yanlış şeyler çıkıyor, hiç birine aldırmadan yolumuza devam ediyoruz" dedi.

...

Net konuştu: Fırsat vermeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "YPG/PKK'yı korumak için buraya gelmek isteyenlere de fırsat vermeyiz. Daha önce 10 araçlık bir konvoy halinde bir ilerleme oldu ve gereken yapıldı. Bizim için hangi ülke olursa olsun, hangi güç olursa olsun fark etmez. Terör örgütlerine destek vermeye çalışanlar bizim için eşittir PKK/YPG'dir, ona göre muamele yaparız" dedi.

...

"Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1829 oldu"

Zeytin Dalı Harekatı'nda 49 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu daha etkisiz hale getirildi.

...

Paha biçilemez tarihi eserleri satmaya çalışırken yakalandılar

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri düzenlediği operasyonla, Roma ve Bizans dönemlerine ait bin 981 parça tarihi eseri ele geçirdi. Aksaray bölgesinde yaptıkları kaçak kazı sonucu elde ettikleri tarihi eserlere 1 milyon dolara alıcı arayan 2 şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

...

Kırıkkale'de doğalgaz patlaması: 10 yaralı

Kırıkkale'de bir evde meydana gelen doğalgaz patlamasında 10 kişi yaralandı.

...

Derbinin hakemi Cüneyt Çakır

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak maçların hakemleri belli oldu. Pazar günü Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Cüneyt Çakır yönetecek.

Kaynak:IHA