Günün Özeti

Günün Özeti
Kahramanmaraş - Muharrem İnce'nin Selahattin Demirtaş'ı ziyaretini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP seçmenine seslenerek, "Bu terör örgütüyle bir...

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

CHP seçmenine çağrıda bulundu

Kahramanmaraş - Muharrem İnce'nin Selahattin Demirtaş'ı ziyaretini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP seçmenine seslenerek, "Bu terör örgütüyle bir arada olan kişiyi ziyaret eden kişiye nasıl eliniz oy verecek?" dedi.

Liderlerin nerede oy kullanacağı belli oldu

Ankara - Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı adayları ve parti liderlerinin oylarını nerede kullanacakları belli oldu.

Ünlü şarkıcı silahlı saldırı kurbanı

Muğla - Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir eğlence mekanının sahibine silahlı saldırı düzenlendi. Olayda şarkıcı Hacer Tülü ile mekan sahibi Mehmet Ali Sürensoy hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

İki kez oy kullandığı iddia edilen kadın serbest bırakıldı

Ankara - Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla mükerrer oy kullandığı iddiasıyla tartışmalara neden olan kadın, sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

TSK'ya 20 bin milli piyade tüfeği

Kırıkkale - Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Kırıkkale Silah Fabrikasında üretilen 20 bin MPT-76 silahlarının 2018 yılı son sevkiyatı Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yapıldı.

Trump geri adım attı

Washington - ABD Başkanı Donald Trump, yasa dışı göçmenlerin çocuklarının ailelerinden ayrı merkezlerde tutulmasına uluslararası tepkilerin ardından ayrılmaları engelleyecek başkanlık kararnamesine imza attı.

Tren raylara giren otomobile böyle çarptı

Mexico City - Meksika'da zamanında duramayan ve ön kısmı raylara giren otomobile hızla gelen tren çarptı.

Rusya'da alkollü sürücü dehşeti

Kaluga - Rusya'da alkollü sürücü dehşeti yaşandı.

Kaynak:IHA