Günün Özeti

Günün Özeti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki devlet erkanı ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik

Cumhuriyet Bayramı törenleri ilk olarak Anıtkabir'de başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki devlet erkanı ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin önünü kesmeye yönelik içeriden ve dışarıdan gelen saldırılar, mücadele azmimizi güçlendirmekte, kararlılığımızı daha da arttırmaktadır. Zaferlerle dolu şanlı mazimizden cesaret alarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ortak geleceğimize doğru yürümeye davam edeceğiz" mesajını verdi.

...

Azerbaycan, 13 köyü daha Ermenistan'ın işgalinden kurtardı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 13 köyün daha Ermenistan işgalinden kurtarıldığını açıkladı.

İstanbul merkezli 12 ilde DHKP-C operasyonu: 90 gözaltı

İstanbul polisi tarafından terör örgütü DHKP-C'ye yönelik 12 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda aralarında avukatların da bulunduğu 90 şüpheli gözaltına alındı.

...

Otoyol ve köprüler ucuzlayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 2021 yılında otoyol ve köprülerde uygulanması düşünülen "dinamik tarife" modeli için çalışmalara başlıyor.

....

Asker kınasında ceza yediler, uslanmayıp konvoy yaptılar

Tüm uyarıları ve yeni önlemler açıklamasına rağmen vatandaşlar asker eğlencesine devam ediyor. Artan vaka olaylarının bile durduramadığı gençler, asker kınası yaptığı sırada polis baskınına uğrayıp ceza yedi. Ancak uslanmayan grup, polis dağıldıktan sonra konvoya çıkıp ortalığı birbirine kattı. Trafiği kapatıp lastik yakan asker adayının "Bu kokuyu çok seviyorum" demesi ise pes dedirtti.

Kaynak:IHA